İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslısınız sevdiğiniz insanın bu kadar mükemmel olması sizi bile şaşırtıyor. Ona güzel sözler söyleyip, onu şımartmalısınız. Bugün çevrenizdeki gelişmeleri yakından izleyip isabetli kararlar alacaksınız.

Bugün tamamlanmamış işlerinizi bitirmeye çalışacaksınız. Bunun için biraz daha öz veri ile çalışacaksınız. Bu işleri tamamlayamazsanız üzerine yeni işler gelecek. Aslında çok sıkıntıya gelen bir yapınız yok.

Bugün eliniz çok sıkı. İhtiyacınız olacak şeylere bile para harcamaktan çekiniyorsunuz. Artık biraz harcama yapmanızın zamanı geldi. Yaptığınız yatırımlar meyvesini istediğiniz gibi vermiyor.

Bazı konularda otoriter olmanız gerekiyor. Yoksa çevrenizdeki insanlar sizi her an ikinci plana atabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde önceden programlanmamış bir geziniz olabilir. Yaşanılan her dakikayı değerlendirmekten yanasınız, fakat bu düşüncenizi, davranışlarınızla pek belli edemiyorsunuz. Kendi başınıza yaşayıp çözme düşüncesinde olduğunuz sorunu, artık taşıyamayacağınızı düşünerek bugün bir arkadaşınıza açılabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Balık burcunda ilerleyen Ay, başkalarıyla olan sorunlarınızı çözüme kavuşturmanın, ancak gerçekçi düşünmekle mümkün olduğunu gösteriyor. Rehavet içeren böyle bir enerji, kimi zaman inandığınız yolda çelişkiler yaşanmasına sebep olabilir. İyimserlik fazlasıyla ön plandadır. Fakat bunun sınırları iyi çizilmelidir. Çünkü fazlası, hakkınızın çiğnenmesine neden olabilir. Saat 15:18 Ay-Satürn görünüm etkisinde, inançlı, kararlı ve başarılı şekilde işlerimizi organize edebilecek güce sahibiz. Belki karşımıza engeller çıkıyor, belki birileri canımızı sıkıyor. Fakat bu enerjinin desteğiyle her işin altından kolaylıkla kalkarız. Duyarlıyız fakat ne yapmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, sizi rahatlatacak. Eğer siz, ne yaptığını, hangi yol ve hedef üzerinde yürüdüğünü bilen bir kişiyseniz, bu görünüm sayesinde yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz, beğendirebilmeniz mümkündür. Burada önemli olan, hayata nasıl tutunduğunuzdur. Hafif bir rüzgarda yıkılmamak veya zorlu engelde pes etmemek gerekir. Hayallerinizi gerçek kılmak sizin elinizdedir. İşte bu görünüm, bu yönüyle de destekleyicidir. Ayrıca hem mesleki hem ilişki anlamında doğru bir iz üzerinde ilerlemek için, olan bitene bir bakınız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandıracak. Ancak kendinizi rahat ve iyi hissedeceksiniz. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek. Harekete geçemediğiniz konularda girişimlerinizi başlatacaksınız.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istediğiniz girişimlerle ilgili kimsenin eleştirilerine kulak asmadan ilerlemeli, bu noktada önünüze çıkan engelleri yenmesini bilmelisiniz. Hayatta hiçbir risk almazsanız her zaman aynı yerinizde sayarsınız. Yaşamın her alanında risk vardır, önemli olan girişimci olmaktan korkmamaktır.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi durumlarla ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu durumda bir seçim yapmanız gerekebilir. Babanızla ilgili konularla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yaşanacak olaylara karşı sakin kalmakta fayda var. İş ile ilgili konularda olumlu bir dönemdesiniz. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Güven aradığınız konulara çekileceğiniz zamanlar var.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gökyüzü maddi başarılara yönelik hedeflerinizde hayal kırıklıkları yaşamamanız için uzun vadeli planlar yapıp paylaşımlarınızı uluorta yapmamanız için uyarıyor sizleri. Yakın çevrenizde sözde arkadaş özde kıskanç kişilerin oyunları ile karşılaşabilir sırlarınızı ifşa olması ile zorlanabilirsiniz. Dikkatli davranın. Hedeflerinize ulaşmak için planlar oluşturmaya başlamalı ve isteklerine odaklanmalı paylaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini ifade etmekte biraz zorlanabilirsin. Aslında sadece biraz bireysel ve kendi halinde olmak istediğin bir gün. Vergi, kredi ödemelerinde yeni bir planlamaya gidebilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan ticari konularda yeni başlangıçlar için adım atabilirsin. Geçmişle ilgili konular zihnini epey yorduğunu fark edebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin, yakın arkadaşıyla yaşadığı gerginlik sohbetinizin ana konusu haline gelebilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ortamlarınızda hayal gücünüzü ortaya koyabilecek ve sorunlara kendi tarzınızla yaklaşmayı bileceksiniz. Çevrenizdeki birçok insana ilham kaynağı olacaksınız.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal zekanızla hareket etmeyi tercih edeceğiniz bir gün. İş hayatınızda yardımlaşma, faydalı olma, iyilik yapma ön planda olacaktır. Sunumlar için yolunuz açık.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 30" R
Ay
Balık
09° 01' 45"
Merkür
Koç
18° 25' 06"
Venüs
Boğa
04° 51' 00"
Mars
Koç
02° 07' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 50' 44"
Uranüs
Boğa
22° 31' 35"
Neptün
Balık
29° 00' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 02"
Lilith
Başak
23° 41' 04"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>