İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz.

Bazı nedenlerle kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızdaki zaaflı yaklaşımları bugünlerde daha çarpıcı örneklerle gözlemleyebilirsiniz. Bu konudaki öykünmeleriniz, daha düşkün, sıcak davranışlarla ortadan kalkacak. Güvendiğiniz bir ilişkiniz, karşılıklı sübjektif değerlendirmelerle bir çıkar ilişkisi haline geliyor. Bunun düzelmesiyle ilgili karşı tarafın yapabileceği şeyler, sizinkinden fazla.

13 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 13 Mayıs saat:15:40-30 Mayıs saat:02:49 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek. Parasal konular üzerinde düşünmek, zihninizi rahatlatmak, ilişkinizle alakalı konular üzerinde yoğunlaşmak, gerekirse konuşmak için uygun günlerdesiniz. İşe yarar ve kazandırıcı olan bilgiye ulaşma arzunuz kendi içinizde bir hayli yükselir. Bir şeyleri anlamaya, algılamaya, bundan ne yarar elde edebileceğimizi düşünmeye başlarız. Çoğunlukla uygulanabilir, pratik olan işleri tercih edersiniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan her türlü konuya özel önem vererek zamanınızı geçirirsiniz. Bu geçişin yöneticisi Venüs, 19 Mayıs itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek. Geçmişe ait bir takım meseleler sizde hassasiyet yaratabilir. Paranın önemi, güvence gibi olgulara daha fazla önem verirsiniz. Dil, din, renk ayırmaksızın, tüm canlıları şefkatle kucaklayan annelerimizin ve anne duyarlılığına sahip herkesin 365 gününü kutluyorum. Yavrularımızla birlikte nice mutlu günlere ulaşmamız dileğimle,

13 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşler planladığın gibi gitmeyebilir. Bir süredir sosyal hayatında yaşadığın aksilikler işe yansıyabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile büyüklerinizle önemli görüşmeler yapmanız gerekebilir. Geleceğe yönelik planlarınızda yalnız başına adım atmak istememeniz onların fikirleri doğrultusunda hareket etmenizi gerektirecektir. Uzun zamandır ertelediğiniz ve görmezlikten geldiğiniz konularda artık karar verme zamanı geldi.

13 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikir alışverişleri ve arkadaşlıklar açısından canlı ve yenileyici olabilir. Pozitif değişikliklere odaklanmaya bakmalısınız.

13 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre, akrabalar, komşular ve kardeşlerinizle iletişim konusunda problemler yaşayabilir, görüşmelerinizde yüzde yüz başarı elde edemeyebilirsiniz. 17.00 sonrasında ailenize zaman ayırabilir, ev eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

13 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda başkalarıyla olan işbirlikleriniz önem kazanıyor. Özel hayatınızda sevdiklerinizden beklentilerinizi dile getirmek sizin için önemli olacak.

13 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür 30 Mayıs' kadar Boğa burcuna geçiyor.Bu dönemde hayatın temposunu yavaşlatmak, sağduyu ile hareket etmek, sorunlara pratik çözümler üretmek daha kolay olur. Hayatın iplerini kontrol altına almaktan dolayı memnun olursunuz. Aksi takdirde elinizde olmayan koşulların sonuçlarına katlanmak durumunda kalmak pek hoş olmaz.

13 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade güzel olabilir.

13 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 01' 14" R
Ay
Balık
02° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 09' 23"
Venüs
Boğa
04° 17' 39"
Mars
Koç
01° 47' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 56"
Satürn
Balık
16° 48' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 01"
Neptün
Balık
28° 59' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 32"
Lilith
Başak
23° 38' 04"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>