İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş gibisiniz. Çevrenizde herkesin imreniyle izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. Arada bir yaşadığınız kısa ayrılıklar da, ilişkinize iyi geliyor.

Alan değiştirme düşünceniz bu dönemde tahmininizin ötesinde riskler taşıyabilir. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendiriyor. Ona bazı önerileriniz olabilir.

Birkaç güne kalmadan beklenmedik hesaplar içine girebilirsiniz. Bir satın alma işiniz var. Ama her koşulda değerini koruyacak bir şeyin alımı gibi görünüyor. Yine de kararsızlık yaşayacaksınız.

Yeterli araştırmalar doğrultusunda, kaybettiğiniz bazı imkanların benzerleriyle karşılaşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu etkiler altındasınız. Duygusal olarak sizi sıkan bir konu olsa da enerjinizi doğru bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Zihnen üretici ve verimli olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yarım kalmış işleriniz varsa tamamlamak için en uygun gündesiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya sabitlemeyi başaracaksınız ve konsantrasyonunuz yüksek. Yaşamınızda yapmış olduğunuz küçük değişikliklerin olumlu olarak karşılıklarını bugün görebilirsiniz. Akşam saatleri ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve yalnız kalmayı tercih edeceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz saat 11:33 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz.  Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa onunla ilgili ayrıntılar ön plana geçer. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan  ters bir durum,  doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek boşluk etkisi geçene kadar gayet faydalı bir yaklaşımdır. Bir de ev içinde ıvır zıvır, gereksiz şeyleri tespit edip, bunları atabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz. Saat 11:33 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla  ilgili konularda,  eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Partnerinizin yargılayıcı ve ara sıra da olsa sert çıkışlar yapması halinde,  tepkide bulunmayınız. Bu enerji,  yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var. Ancak, çevrenizdeki kişiler fikirlerinizin parlaklığını henüz idrak edemeyebilirler. Biraz zamana ihtiyaç var. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALIŞKANLIKLARINIZDA ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde sorunlu meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, çocuklarla alakalı bazı haberler alabilirsiniz. Bunun yanında, sosyal çevrenizden de, ekstra kazanç kapıları açmanıza yardım edecek fırsatların doğduğuna dair bilgiler de gelebilir. Maddi kazançlarınızı artırmanın kolaylaşması, sizi şaşırtmaya başlayabilir. Zaten güçlü olan konuşma yeteğinizin de iyice ışıldamaya başlaması, yaşamınızın her alanında size yardımcı olabilir. ÖZELLİKLE iletişimin öne çıktığı bazı uğraşlarınız varsa veya birçok konuda fırsatlara gebe olan bir sosyal çevreye dahilseniz, iletişim becerileriniz sayesinde ilk bakışta görünmeyen birçok şansı bulup ortaya çıkabilir ve değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek ve deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Onlarla çeşitli faaliyetlerde bulunmak, bu hafta içerisinde en çok hoşlanacağınız şey olacaktır. Ancak; yakın çevrenize yeni giren insanlara önyargıyla yaklaşmayın ve onlarla sıcak ilişkiler kurun.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 17' 11"
Ay
Kova
21° 49' 06"
Merkür
Koç
17° 44' 53"
Venüs
Boğa
03° 21' 42"
Mars
Koç
01° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 18"
Satürn
Balık
16° 44' 33"
Uranüs
Boğa
22° 27' 25"
Neptün
Balık
28° 57' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 60"
Lilith
Başak
23° 33' 01"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>