İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor.

Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Sınavı hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz. Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir.

Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak istiyorsunuz. Bunu yapabilecek standardınızın olmasına rağmen, başaramamanız plansızlığınızın göstergesi olabilir.

Şansınızı iyi kullanıp kullanamamak sadece size bağlı. Dış telkinler şans konularında pek anlamlı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var. Çok yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarına kulak vermelisiniz. Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun sırrı da benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmak ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak.

13 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:54 Venüs-Neptün kavuşumu insanın kendiyle, bütünün içindeki yeriyle olan temasını güçlendiren, endişeden uzaklaştıran, tüm benliğinizin derinliklerini kötülüklerden arındıran, temizleyen güçlü bir yansımadır. Gerilimi azaltır, geçmişi daha ılımlı bir şekilde ele almanızı sağlar. Ben bu kavuşumu, suyun içindeki nilüferlere benzettim. Öyle narin, öyle güzel ve öyle alımlı. Dilerim hayat size huzur bahşetsin. Fedakarlıklarınız size iyilik ve güzellikler olarak geri dönsün. Saat 03:08 Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde, olayları her iki yönüyle de görebilme özelliğiniz, kararlarınızı verirken size yardımcı olabilir. Ayrıca pozitif düşünmek gayet kolaydır. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

13 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde aksilikler motivasyonunu düşürebilir. Satın aldığın eşyaların sağlamlığına dikkat etmelisin.

13 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşulanları daha dikkatli dinlemeli ve sizi tartışmaya iten kişilerden kendinizi uzak tutmalısınız. Mevcut işlerinize odaklanmalı ve daha hızlı hareket etmelisiniz. Böylelikle eleştiri ve negatif yorumlara maruz kalmayacaksınız.Günün Atmosferi:Aslan burcuna geçen Ay ne kadar paraya ihtiyacımız olduğu, bütçemiz ve finansal gelişmeler ve alışverişler üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor. Dolunayın haftabaşında dile getirdiğimiz etkileri sürse de, olumlu ya da keyif alacağımız şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Daha net ve özgüvenli olabiliriz. Yardımlaşma, fedakarlık yapma ve karşılıklı anlayış temaları gündemde. Duygusal alışverişler ve empati artabilir. Paranormal olaylar, spritüel çalışmalar, yüksek yaratıcılık ve romantizm de öne çıkan başlıklar arasında.

13 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerden etkilenebilirsiniz. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

13 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda, kariyerle ilgili konularda bugün pembe gözlüklerinizi takabilirsiniz. İdealist yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Eğer sanatsal veya estetik yönü güçlü bir işle ilgileniyorsanız, başarınızla dikkat çekebilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun ve istediğiniz gibi olacak. Böylece kendinize olan güveniniz artıyor. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilir, davet ve toplantılara katılabilirsiniz.

13 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü promosyon çalışmalarına girişebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz.Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızdaki spekülatif zevkleriniz nedeniyle bütçe dengenizi yitirme riskiyle karşı karşıyasınız.

13 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

13 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 37" R
Ay
Koç
13° 08' 14"
Merkür
Koç
19° 59' 08"
Venüs
Boğa
07° 43' 58"
Mars
Koç
03° 55' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 02' 26"
Uranüs
Boğa
22° 39' 40"
Neptün
Balık
29° 04' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 47"
Lilith
Başak
23° 56' 38"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>