İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnternet arkadaşlığını neden bu kadar reddediyorsunuz ? Oradan bayağı hoş dostluklar, aşklar çıkabiliyor. Sizin yalnızlığınızın buna ihtiyacı olabilir pekala. Kafede tanışmayla internette tanışmak çok mu farklı ?

Görünürde hiçbir yenilik yok. Çaresiz monotonyaşamınızı sürdüreceksiniz. Ama maaşların doğru dürüst alınamadığı, işten çıkartmaların politikacıları bile düşündürdüğü koşullardahayatınızın monotonluğundan yakınmak biraz haksızlık gibi.

Sıkıntılar bir süre daha gidecek gibi. Kıvranmayın, yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Ödemeler sizi biraz boğuyor. Fakat size de ödenmesi gereken bir para var. Aksamayacak, rahat olun. Bir aile büyüğünden destek gelebilir.

Uzaktan size bir dedikodu ulaşabilir. Duymazdan gelirseniz, dışında kalırsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun yöneticisi Merkür bugün retro harekete başlarken hayatınızı biraz daha rölantiye almanız gerekebilir. Aile içi iletişime her zamankinden çok özen göstermelisiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, kendinizi ve isteklerinizi dışa karşı güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağladığı gibi, özellikle ilişki, eğitim,veya yakın çevrenizle alakalı konularda sizi destekleyici ve başarılı planlamada bulunmanızı sağlayıcıdır. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümünde ilişkimiz, ailemiz ve yuvamızla alakalı konularda eleştirilmekten ve huzurumuzun kaçırılmasından hoşlanmayacağız. Merkür gerilediği için tabii ki bu konularda dikkatli olmakta, duruma yeniden bakmakta yarar var. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü,veya özel sorunlarımızın üstümüzdeki hassasiyetini yükseltir. Güzel bir şeyler duymaya, problemsiz yaşamaya özlem duyarız. İyi niyetimizin kadir ve kıymeti bilinsin isteriz. Rüyalarımız bir hayli geçmişe dönüktür. Pişman olmamak için, bir daha düşünmekte fayda vardır. Saat 17:30 Ay-Mars görünüm etkisinde, bir yandan huzur ve güvende olmak isteyeceğiz. Diğer yandan çevremizdeki insanları ikna ederek isteklerimizi elde etmeye çalışacağız. Ancak işimiz kolay değil. Ya, iç huzurumuzu önemseyip günün geri kalanının, kendi geçirelim veya illa öne çıkacağım diye iki misli enerji harcayalım. Ben derim ki, sakin olalım ve kafamızı bir şeylere takmayalım. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, iç dünyamızı huzurlandırıcı, kendimizle barışık olmamızı sağlayıcı olan her şeye duyduğumuz ihtiyacı vurguluyor. Bu kimileri için paradır, bazıları için aşktır. Kişiden kişiye değişse de, bu enerjinin özündeki güzellik sizi sarıp sarmalayıcıdır. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, sorunları aşabilmek için sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu işaret ediyor. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünün ve yaratıcılığının farkında olacağın bir gün. Huzursuz davranışların yüzünden kalp kırabilirsin.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ön göremediğiniz konular yüzünden belirsizlikler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklar sizi strese sokabilir. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlayıp, daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Destek görebilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta iletişim sıkıntılarınızı aile alanlarınızda yaşayabilirsiniz yalnız en çok parasal konularda dikkatli adımlar atmalısınız. Birkaç gün boyunca yaşayacaklarınızı gözünüzde çok büyütmemelisiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eyvah! Yönetici gezegeniniz yine yönettiği burç Başak'ta üç hafta boyunca geri gitmeye başlıyor. Sizin gibi tez canlı, pratik aynı anda iki işi birden çözen birinin işlerinin aksaması oldukça sinir gerginliği yaratabilir. Bu dönemde yeni başlangıçlardan kaçınıp eskiden uğraştığınız konuları bitirmek akıllıca olur.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 14"
Ay
Kova
18° 41' 29"
Merkür
Koç
17° 38' 09"
Venüs
Boğa
03° 05' 16"
Mars
Koç
01° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 11"
Satürn
Balık
16° 43' 24"
Uranüs
Boğa
22° 26' 39"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 15"
Lilith
Başak
23° 31' 33"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>