İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle ciddi sorunlar yaşıyorsunuz.. Onun sizden ne kadar uzaklaşmış olduğunu artık iyice görebiliyorsunuz. Bir karar vermek için daha fazla beklemeniz gerekmiyor.

Altından kalkamayacağınıza inandığınız sorunlar, her gün biraz daha azalıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı yakında küçük bir ortaklığa dönüştüreceksiniz.

Bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye karşınıza çıkmıyor.

Baskın karakterli biri sizin adınıza karalar alıp bir nevi sizi yönlendiriyor. Bundan müthiş rahatsız olmanıza karşın bir şey yapamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat dolu arkadaşlarınızla birlikte olmanıza rağmen yeterince eğlenemiyor, günün tadını çıkartamıyorsunuz. Son zamanlarda üzerinizde bir karamsarlık var, aşk ilişkinizin geleceğinden pek umutlu görünmüyorsunuz. Onunla yan yana iki yabancı gibisiniz. Bu hale gelmesinden, ikiniz de birbirinizi sorumlu tutuyorsunuz.

14 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:01 Merkür-Mars görünümü, sözlerinizi diplomatik tarzda, kimseyi kırmadan, uzlaşıya açık şekilde kullanmanın önemini işaret ediyor. Sanatsal bir ifade tarzı diyebiliriz. Ancak birileriyle çıkarlarımız söz konusu ise, bir taraf diğeri üzerinde bir haksızlık yapıyorsa tabii ki sözlerinizle uyarıda bulunmanız, hakkınızı korumanız mümkündür. Ancak bunu yaparken, dikkatlice düşünelim. Bugün tartışmalara girmeyelim. Yatırım konularında piyasanın durumunu gerçekçi şekilde inceleyelim. Acil kararlar vermeden bir araştıralım ona göre hesabımızı yapalım. Saat 10:14-18:09 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Duyguların esiri olduğunuz zaman, gözünüzün önündeki hakikati görmeniz zor olur. Bu durum tabii ki yanlış bir saptamada bulunmanıza yol açabilir. Saat 10:14 Ay-Koç burcu geçişi, gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir yerde haksızlık mı var. Hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Bu saatlerde sizi aktif olarak her yerde görebiliriz. Saat 21:47 Merkür-Satürn görünümü, ilişkilerde ortaklaşa fikir paylaşımı ve hayata bakış açınızı, hedeflerinizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Gün güzelliğiyle bizleri ışıklandırsın. Gün güzelliğiyle bizleri mutlu kılsın. Kalben sevgilerimle,  

14 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün etkisiyle, derin düşünerek, köklü çözümler üretme yolundasınız. Siz her alanda kendinizi yenilemek istediğiniz için, sürekli araştırma içindesiniz. Bugün, yanınızda çalıştığınız kişilerin sizinle paylaşmak isteyeceği fikirleri olabilir fakat siz, her zaman olduğu gibi kendi yolunuzdan taviz vermek istemiyorsunuz.

14 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm gerçeklere hakim değilseniz, ani kararlar almak zorunda hissetmeyin. Güvende olmak sonradan üzülmekten daha iyidir. Özellikle maddi başlıklı konularda bu anlamda daha dikkatli olmanın faydasını görebilirsiniz. Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizihayatında alacağınız sorumluluklarınız etkileyebilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele verebilirsiniz. Detaylarla boğuşmak keyfinizi kaçırabilir. Sıkıştığınız işlerinizle ilgili üstlerinize fikir danışabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla paylaşım içinde olacağınız zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sakin kalmaya çalışın.

14 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zaman olduğundan daha temkinli davrandığınız bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile moraliniz yükselecek ve korkularınız azalacak.

14 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenecek, verdiğiniz sözleri tutacaksınız. İş hayatınızdaki yoğunluğu akşam saatlerinde dostlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

14 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meslek ve kariyerle ilgili düşük enerjiler deneyimleyeceksiniz. Ay'ın boşluk etkisi tüm bir cuma gününü kaplayacaktır.Dolayısıyla akşamüstüyle birlikte arkadaşlarınızla muhteşem bir cuma günü geçirmek için Koç enerjisinin gelmesini bekleyebilirsiniz. Fedakarlık gösterdiğiniz konularda ne derece karşılığını aldığınızın sorgulamasını yapabilirsiniz. Dolayısıyla akşam saatlerine kadar bilhassa mesleki koşulların irdelenmesiyle ilgili zihninizi rahatlatmanız gerekmektedir. Enerji değişimine karşı ruhsal iniş çıkışınız değişken olabilir.

14 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

14 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>