İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu bugünlerde çok sık incitiyorsunuz, hem de ikili ilişkinizle ilgisi olmayan nedenlerle. İş ve diğer bazı kişisel sorunlarınızdan onu sorumlu tutar gibisiniz. Hafta sonu sıcak bir tartışmayla bazı şeyler yoluna girecek.

İş hayatınızdaki problemlerin koordine çalışmayı bilememekten kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Bunu sorun edip talep edeceğiniz bir ikili görüşmede görüşlerinizi söyleyeceksiniz.

Orta ölçekteki toplu paranız, hareket kazansın diye yatırdığınız yerde uzun zamandır hareketsiz duruyor. Onu, bu işlere yabancı olmayan bir arkadaşınızın vereceği öneriyle başka bir alana transfer edeceksiniz.

Herkesin de sizi uyardığı ikili yakın bir ilişkinizde, çok tavizkar davranıyorsunuz. Bu ilişkide, bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kesip atmak istediğiniz bir arkadaş ilişkiniz var. Arkadaşınızın yeni yeni tanıdığınız olumsuzlukları sizi buna yöneltiyor. Bir yandan da vicdan yapıyorsunuz. Şu günlerde üçlü bir tartışma sırasında bağlarınız kendiliğinden kopacak. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Hafta sonunu bir arada her zaman çok beğendiğiniz bir yerde geçireceksiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, sizi yoran bir meselenin çözüme kavuşmasını sağlar. Yeni bir gelişme veya bir haber umudunuz yükseltir. Yakın çevrenizle aranızdaki dayanışma sayesinde moraliniz yükselir. Bir yolculuğa çıkılabilir. Bir görüşmenin sonucu sizi memnun eder. Başkalarından destek görürsünüz. Maddi açıdan rahatlatıcı bir gelişme yaşanır. Geleceğinizi ilgilendiren bir konuda bir adım atılır. Yeni bir ilişkiye başlanabilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar karşılıklı şekilde konuşularak çözüme kavuşturulur. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, ailemiz,ortaklığı veya ilişkinizle ilgili zorlanmanın işaretçisi olabilir. Sürekli irdelemek, endişe, eleştirmek, hiçbir şeyden memnun olmamak gibi durumlara da yol açabilir. En ufak şikayetiniz bile gözünüzde büyüyebilir. Oysaki bu enerjiyi güce dönüştürmek istiyorsak, her şey ters gidecekmiş gibi düşünmemeliyiz. Çünkü problem varsa, mutlaka çözüm yolu da vardır. Neler sizi rahatsız ediyor ve neler önünüzde duvar oluşturuyor. Bunları şöyle bir sakince ve mantıklı şekilde gözden geçirirseniz uygun çözüm yolu bulursunuz. Saat 07:41 Ay-Merkür görünüm etkisi, özellikle deneyim sahibi kişileri dikkatle dinlemeniz, başarısız kararlardan sizi koruyabilir. Saat 10:48 Ay-Mars görünümü etkisinde sosyal hayatınızı yakından ilgilendiren fakat bir türlü arzuladığınız gibi adım atamadığınız meselelere de gün içinde daha iyimser bakabilirsiniz. Son zamanlarda kendi dünyasına çekilmiş, sorunlarına çare bulmaya çalışanlar bu enerji sayesinde biraz olsun rahatlayabilirler. Saat 22:32 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, en azından yakın çevrenizde bulunan kişiler tarafından sahiplenmenizi destekleyicidir. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinin başka insanlara zıt geldiğini görüyorsun. İş ortamında bazı gerilimler yaşanabilir; dikkat.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konular olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleki konularda eğitim alabilirsiniz. Ticari işlerinizin teknik kısımlarını çözüme kavuşturabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular, para vekonularıyla ilgilenirken bugün sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bütçe, harcama ve alışverişlere dikkat etmelisiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ilişkilerinizde, babanızla ya da ailenizde etkili olan bir kişiyle aranızda sıkıntılar oluşabilir. Sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir. Özel hayatınızdaki sorumluluklar bu aralar sizi epeyce zorlayabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki yerleşimi bugün gelirlerinize vakit ayırmanıza yardımcı olacak. Alım satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Fakat bugün ortaklık tekliflerine itinalı yaklaşmanız gerekir. Zira karşınızdakilerin gerçek niyetini anlamanız bu dönemde vakit alabilir. Diğer yandan ortaklarınızla çok tempolu bir o kadar da yoğun ama verimlisürecine adım atabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 23" R
Ay
Terazi
03° 55' 28"
Merkür
Boğa
03° 59' 10"
Venüs
Boğa
23° 44' 28"
Mars
Koç
13° 52' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 09"
Satürn
Balık
18° 00' 10"
Uranüs
Boğa
23° 24' 57"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 46"
Lilith
Başak
25° 23' 11"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>