İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne istediğinizi bilmeniz ve çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum, meyvelerini verecek. Şimdi bütün sorun bu kararlılığı korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. Yeni birlikteliklere açık bir görüşme olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar belki de şimdi avuçlarınızın içinde.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 14:26 Ay-Uranüs olumlu görünümü, farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 17:21 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendirir. Hem tutkulu hem de kendimizden emin şekilde günü geçirmemizde destekleyicidir. Saat 18:17-15 Ocak saat 06:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, başkalarının da bakış açılarına, görüşlerine bir kulak verelim. Üstümüze düşen görev ve sorumluluklarımızın farkında olalım. İş ortamında veya aşkta tedbirli olalım. Ani karar vermekten kaçınalım. Bu zaman dilimi içinde, düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir. Sizi birilerinin farklı algılaması veya sizin başkalarını yanlış algılamanız mümkündür. Boşluk süresini, rutin işlerinize ağırlık vererek geçirmenizde yarar var. Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksilikler sabah saatlerinden itibaren kendini gösterebilir. Ev içerisinde sorunlarla karşılaşabilirsin.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar yeni şeyler öğrenme ve deneyimleme isteğiyle dolusunuz. Yeni kitaplar, seyahatler, eğitimlerin yanı sıra farklı kültürlere olan merakınız da artıyor. Bu haftadan itibaren ikili ilişkilerinizde,birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha somut sonuçlar elde edebilirsiniz.Günün Atmosferi:Sosyal ve aktif bir gündeyiz. Farklı şeyler denemek, rutini kırmak isteyebiliriz. Yeni girişimler için de uygun. Özellikle akşamüzeri saatlerinde tecrübeli kişilerle sohbetler, kalıcı ilişkiler veya girişimler ön plana çıkabilir. Ancak, bu hafta sonu, bazı dış faktörlere bağlı duygusal durumlar oluşabilir ya da diğerlerinin yaptığı son dakika değişiklikleri asıl ilgilenilecek işlerden uzaklaşılmasına neden olabilir. 18.30 Sonrası belirsizlikler, halsizlik, isteksizlik, kararsızlık veya istendiği gibi ilerleyememe durumları söz konusu olabilir.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün konuşmalar ve anlaşmalar açısından daha kararlı sonuçlar elde edilebilir. Sözlerinizle de dikkat çekebilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizde olup bitenler sizde merak uyadırabilir, bilgi edinmek, öğrenmek, eğitimle ilgili her tür konu gündeminizde olabilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler gerçekleştirebilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de ön planda geçirebileceğiniz bir gündesiniz.Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler yapabilirsiniz. Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler verebilirsiniz. Komşularınızla olan ilişkilerinizde hükmedici ve yönlendirici davranışlar içine girmemeye çalışmalısınız. Mesleki krizlerinizi aşma amacıyla ilgili kişilere yaratıcı jestler yapabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı sorumluluklarınız ve yapmak istediğiniz şeyler birbiriyle uyum sağlamayabilir ve ikilemlerde kalabilirsiniz. Kalbinizle veya mantığınızla hareket etmek arasında bir seçim yapamayabilirsiniz.

14 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 31' 30" R
Ay
Koç
10° 04' 33"
Merkür
Koç
19° 49' 56"
Venüs
Boğa
07° 28' 34"
Mars
Koç
03° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 01' 25"
Uranüs
Boğa
22° 38' 57"
Neptün
Balık
29° 03' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 06"
Lilith
Başak
23° 55' 15"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>