İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir etkileşim içindesiniz. Ama kaybedebileceklerinizle ilgili haklı korkular yaşıyorsunuz. Dikkatli olun etkilendiğiniz kişi bu işi ciddiye alıyor. Karar sizin. Ama korkularınızda da fazlasıyla haklısınız.

Bu kriz ortamında işinizi koruyabilmeniz bir şans. Yaşadığınız bazı tatsızlıklar da ortamla ilgili. Üstüne gitmeyin. İş kaygısının yarattığı gerginlik bir çok işyerinde insanları tanınmaz hale getirdi. Bütün bunları atlatacaksınız.

Kredi kartınızı özellikle bu günlerde biraz daha dikkatli kullanmaya bakın. Dışarı çıkmaları da azaltsanız iyi olacak. Bir toplu para beklentiniz var. Bir süre daha bekleyecek gibisiniz. Erteleme ricası bugün, yarın gelebilir. Kendi ertelemelerinizi de düşünerek anlayışlı olmaya çalışın.

Aile içi ilişkilerde birine karşı fazla özenli davranmıyorsunuz. Bu öteki aile bireylerince de gözleniyor, üzülüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda, para konularında zorlayıcı durumlar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerin etkisi kendinize olan güven ve değer üzerine etki edebilir. Güç çatışmaları ve dengelerine dikkat etmelisiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:15 itibariyle Boğa burç fazında oluşacak Sondördün, olan biteni gözden geçirmenizi sağlayıcıdır. Adımlarınız yavaşlayabilir ve güvence ihtiyacınız bir hayli yükselebilir. Hangi konuda olursa olsun stratejinizi belirleyiniz. Enine boyuna düşünülerek bir sonra atacağınız adım hesaplanabilir. Özellikle güvenlik düşüncenizin altında yatan en önemli olgu özel hayatınız ve parasal durumunuzdur. Bu iki konuda güçlü hale gelebilmek, duygusal açıdan tatmin olabilmek için eksikler, engeller, aşılabilecekler saptanmaya çalışılır. Bütün bunlar yapılırken ruhunuz oldukça sakindir. Kendi içinizde ikilemler olsa dahi, bu enerji dengenizi kurabilmenizde yardımcıdır. Saat 04:15-17:06 arasında Ay-boşluktadır. Herhangi bir konuda yeni bir karar almak bildiğiniz gibi sakıncalıdır. Saat 14:17 Venüs-Pluto karşıtlığı, parasal yönden güven içinde yaşamayı, aşk hayatınızla ilgili konularda karşılıklı paylaşımı ve değer verdiğimiz her şeyi fazlasıyla önemsemekteyiz. Kaybetmekten, güvencemizi yitirmekten ve birilerine boyun eğmekten korkabiliriz. Gerekirse baskın davranarak kendimizi korumaya çalışabiliriz. Çıkarlarımız konusunda hassasiyet gösterebiliriz. Reddedilmekten, hafife almaktan hoşlanmayabiliriz. Sinirlerimize hakim olmayı başarırsak, illa ben haklıyım diyerek baskıda bulunmaya çalışmazsak gayet iyi olacaktır. Saat 17:06 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, yüreğinizi bir çocuk gibi kıpır kıpır bir heyecanla dolduruyor. Hayatın eğlenceli tarafına odaklanıyoruz. Konuşmak, ilgi odağımızda olan konulara eğilmek, bilmek, öğrenmek isteyeceğiz.

15 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer bu ay bütçeni aştıysan, maddi anlamda sıkıntı yaşayabilirsin. Harcamalarına dikkat etmen gerekiyor.

15 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tepkilerinizi daha sınırlı bir şekilde gösterin. Çabuk oluşan çelişkilere karşı daha kararlı durun.

15 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde stresler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Korktuğunuz olaylar gündeme gelebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizle riskli koşullardan uzak durmalısınız. Karar almanız gereken durumlarda destek alabilirsiniz. Mücadele vermeniz gereken konularda cesaretli davranabilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ tanışacağınız insanlar hayata bakış açınızı değiştirebilir. Kısa sürede kurulacak dostlukların hayal kırıklığı yaratmasına izin vermeyin.

15 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri daha fazla önemsemeye başlıyorsunuz. Sıcak ve olumlu bir tutum içinde onunla ilgilenecek, böylece ilişkinizi daha da yoğunlaştıracaksınız. Geleceğe yönelik yepyeni beklentiler içine girebilir, sevdiğinizi de planlarınızın içine dahil edebilirsiniz.

15 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklarla, karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinize veya ortağınıza bu konularda sert tutum sergilememeye çalışın.

15 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içi meselelerde ilişkiler bir kadın nedeniyle gerilebilir. Bu durumu yönetmek için baskıcı tavırlara kıvrak zekanızla yanıt verin. Zira karşınızdakilerin gücü sizi ezip geçmesin. Ortak paylaşımlar alanında suçlayıcı, kin güden tavırlar sergileyenlerden bugün uzak durun. Duygusal krizlere girmekten kaçının. Partnerinizin sağduyulu fikirlerinden destek alın.

15 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

15 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 25"
Ay
Kova
22° 36' 07"
Merkür
Koç
17° 46' 37"
Venüs
Boğa
03° 25' 48"
Mars
Koç
01° 14' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 05"
Satürn
Balık
16° 44' 50"
Uranüs
Boğa
22° 27' 36"
Neptün
Balık
28° 58' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 11"
Lilith
Başak
23° 33' 24"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>