İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da hafta sonunuzu rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız ve ilginç görüşlerinizle, bu akşam muhtemelen yaşanacak tartışmaya katılmamanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir. Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu süreç bir yandan geçtiğimiz Ekim 2017 tarihinden bu yana olan gelişmelere bakmak ve geri hareket sonrasına hazırlanmaktır. Günlük hayatla olan bağımızı, sorumluluklarımızı, sağlığımızı, düzeltilmesi gereken aksaklıkları,vearkadaşlıklarımızı, görevlerimizi tekrar gözden geçireceğiz. Belki de bedenimize, ruhumuza gereken özeni göstermedik, problemler vardı biz üstünü örttük. Şimdi bunları şöyle bir analiz edeceğiz. Yavaş ancak kişisel anlamda gelişimi önemseyerek meseleleri ele alacağız. Bizi zorlayan şartları veya bizim dikkat etmeden zorlandığımızı fark edeceğiz. Gücümüzü aşan durumlara çözüm bulmaya ve bu sürecin sonunda doğru bir karar vererek yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu geri hareket süreçleri bir onarım, kendine gelme, toparlanma, gelişmek, büyümek adına kendimize ve duruma bakma vaktidir. İhmal edilenler, ince elenip sık dokunanlar, dikkatsizlikler, tembellik veya aşırılıklar bize kendini hissettirir ve biz bunları derleyip toparlamak gerektiğini anlarız. Bunları yapmazsak ilerlemenin, gelişmenin mümkün olmadığını fark ederiz. Hırs, öfke, intikam gibi duygulardan arınırız veya böyle olan insanlardan, durumlardan kaçınırız. Manevi yanımızı besleriz, ruhsal ve bedensel anlamda arınırız, güçleniriz. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşça büyük kişilerle iletişim kurabilir, onlarındeneyimlerinden faydalanabilirsin.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkisi henüz belli bir sağlamlığa erişmemiş ikizler için bugün zor olacağını söyleyebiliriz. Çünkü kafa karışıklığının bir hayli yoğun olacağı ve ikilemde kalınacağı konusunda uyarılar mevcut. Eğer bu zaman dilimini doğru bir şekilde yönetemezseniz, ilişkide bazı zararlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda karşı taraftan da sert manevralar görebilir ve buna karşı nasıl davranacağımızı bilemeyebilirsiniz. Bugünde yapılacak en iyi şey fazlasıyla sağduyulu davranmak olacaktır.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi en iyi haline getirmek için hırs yapabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda değişiklikler olabilir. Karşıt fikirler oluşabilir. Tekrar programlanması gereken işler çıkabilir. Dengede kalmakta zorlanabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü fikir alışverişine açık olun ama son kararı ve gerekli düzenlemeleri kendiniz yapın. İş birlikleri ve ortaklıklar kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Yaşanan bu olumlu gelişmelerle var olan şartları bir adım ötesine taşımak için yapmayı düşündüğünüz yatırımları bu süre içinde gerçekleştirmeniz kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel hayatınızda ise var olan sorunları aşacak ve ilişkinizi yeni bir boyuta kavuşturarak huzur bulacaksınız.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşırsanız hatalarınızı fark etmeye çalışın. Birkaç ay boyunca sağlığınızla ilgili konularda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli olun.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Yaklaşık dört ay boyunca gündelik faaliyetlerinizde süreçler yavaş ilerleyecektir. Mesai arkadaşlarınızdan ayrılanlar olabilir. Boşaltım sistemi ve cinsel organlarla alakalı sağlık kontrolünden geçmek faydalı olacaktır.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, gereğinden fazla kırılgan ve alıngan olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ortak kararlar üzerinde tartışırken veya ortak maddi kaynaklarla ilgili gelişmeleri değerlendirirken, karşınızdaki kişilerle hassasslığınızdan kaynaklanan tartışmalar yapabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 31' 24" R
Ay
Yay
29° 06' 51"
Merkür
Koç
16° 18' 05"
Venüs
Koç
28° 35' 14"
Mars
Balık
28° 12' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 04"
Satürn
Balık
16° 24' 03"
Uranüs
Boğa
22° 14' 08"
Neptün
Balık
28° 50' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 52"
Lilith
Başak
23° 07' 14"
True Node
Koç
15° 25' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>