İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok eminsiniz. Ama bu ilişkiyi başlatmak için göze alacağınız birçok şeyi, bir daha görme şansınızı yitirebileceğinizi de biliyorsunuz. Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz. İnsanların erdemlerinizi görmesi için zaman geçmesi gerekiyor. Bu süreç genellikle sizin zararınıza oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle, kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız. Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi gününe, saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyoruz. Başkalarıyla parasal yöndeki bağımız bir miktar sıkıntı yaratabilir. Birilerine ihtiyaç duyabiliriz veya destek bekleriz. Bu durumdan asla memnun değilizdir. Bize karşı samimi davranılmıyor gibi hissederiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, planladığımız işlerde zorlanabiliriz. Finansal açıdan durumun sıkışıklığı, bazı kişilerin yardımcı olmayışı, bizi anlamamakta ısrar etmeleri sonucu yoruluruz. Laf anlatmaya çalışırız ancak anlamazlar. Bu saatlerde bir şeyler umduğunuz gibi gitmediğinde ara verin ve şöyle bir rahatladıktan sonra tekrar gözden geçirin. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, ilişkimiz,hayatımız, işimizden elde ettiğimiz kazancımız, hedefimizi gerçekleştirme, organizasyon ve arkadaşlarımızla birebir ilgili konular üzerinde bizi bir hayli hevesli kılıyor. Yeniliklerde bulunmak, uygulamaktan yanayız. Çabucak karar vermekten yanayız. Sabırlı davranmamız pek mümkün değil. Ben derim ki, bu konularda birkaç gün düşününüz. hevesiniz kaçsın diye söylemiyorum bunları. Sadece önünüze ardınıza iyice bakmanızı istiyorum dostlarım. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, güçlü görünmek niyetinde olan bireyin parasal konularda son derece dikkatli olmasını sağlar. Zaten böyle bir enerji altında kişi ister istemez, nereden ne kazanabileceği ve bununla ne gibi işler yapabileceğini kafasının içinde kurgulayabilir. Amaç: kimseye eğilmeden işlerini yoluna koymak. Burada benim tavsiyem planlarınızı, dış dünyadaki şartlara göre gözden geçirmenizdir. Bazı alacaklarınızı tahsil etmenin yolu, hakkınız olanın peşine düşmek ve tereyağından kıl çeker gibi elde etmektir. Sözler ve tavırlarınız, çıkarlarınızı korumanızda size yardımcıdır. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Telefon ya da internetle yapacağın görüşmenin kesintiye uğraması telaşlanmana neden olabilir

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha önceden verilen sözlerin yerine getirilmemesinden dolayı karşı taraftan tepkiler olabilir ve kendinizi zor duruma sokabilirsiniz. Sizlerde ikili oynamadan ve kararsız davranmadan ilişkilerinizi yönetmeyi bilmeli ve karşı tarafın hedefi haline gelmekten vazgeçmelisiniz. Aksi takdirde ilişkilerde güvenilmez damgasını yemeniz pek de hoş olmayacaktır. Güvenmek istiyorsanız önce güven vermeli, sevilmek istiyorsanız önce sevmeyi bilmelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ya da ortaklı konular içinde tamamlanması gereken işler olabilir. Öğle sonrasında parasal işlerde daha ciddi düşünmelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü kendinizi son derece dinamik hissederek girişimci bir ruhla hareket edeceğinize işaret etmekte. İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yönde kendinize çevirebilirsiniz. Düşünceleriniz ve hitabetinizle insanların güvenini kazanacak ve yapmak istedikleriniz konusunda muhalefetle karşılaşmadan sonuca ulaşacaksınız. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız güzel bir süreç Beklediğiniz bir paranın gelmesi maaş artışı gibi ya da yatırım yaptığınız bir işin karşılığı gibi durumlar söz konusu olabilir. İş hayatınızda yoğun bir koşturma sizleri karşılıyor olsa da kazanımlarınız artacak ve başarılı işlerin altına gururla imza atmaya devam edeceksiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak harcamalar konusunda olumlu etkileriniz olacak. Hayata daha derin bir noktadan bakacaksınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir karar vermenizi bekleyenler olabilir. Veya kararsızlık yüzünden sıkıntılarınız yeniden karşınıza çıkabilir. Ancak, moraliniz yüksek olduğu için bunlardan çabuk kurtulacak ve hızla harekete geçeceksiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçinizde olanları dış dünyaya yansıtmak konusunda tıkanıklık yaşayabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu nedenle hiçbir şeye kızmayın. Aksi takdirde kızgınlığınız sadece kendi içinize akacak ve sizi az da olsa yıpratacaktır.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 04" R
Ay
Oğlak
04° 13' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 44"
Venüs
Koç
29° 03' 59"
Mars
Balık
28° 30' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 29"
Satürn
Balık
16° 26' 09"
Uranüs
Boğa
22° 15' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 12"
Lilith
Başak
23° 09' 49"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>