İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Kumarda şanssız olduğunuz çok belli.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Daha ciddi işler, diye tanımladığınız hedefleriniz biraz risk taşıyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Bu yüzden kararsızsınız. Bugün akşam saatlerinde yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

İş yaşamınızda arada bir yaşadığınız olumsuz şaşkınlıkları, yarı güvenli yarı güvensiz yaklaştığınız kişiyi bugünlerde dikkatle izleyerek çözebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor, ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri oldukça yoruyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 06:52 Ay-Başak burcu geçişinde, dikkati çekmek için, duygu sömürülerinde bulunan kişilerin yakın çevrenizde hatta yanı başınızda olması sinir bozucu gelebilir. Aslında sağlıklı bir diyalog için elinizden geleni yaptığınızı düşünürken birilerinin dinlemediğinizi söylemesi her şeye tuz biber olabilir. Oysaki siz, karşınızdaki kişi leb demeden leblebiyi anlayacak kadar zeki insanlarsınız. Saat 09:58 Ay-Merkür olumlu görünüm başkalarının üzerinizdeki etkisi, maddi ve duygusal konular üzerinde ciddi manada düşünmeniz anlamına gelir. Hayatınızda sağlam olanla olmayan ne varsa hepsi gözden geçirilir. Saat 16:39 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, hayatın güzelliklerini gönlümüzün içinde hissetmek ve yaşamak adına düşüneceğiz. Her ne zorluk olursa olsun, yaşamak her şeye değer cümlesi içimizden geçecek. Huzura erişebileceğimiz bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşınla münakaşa yaşayabilirsin. Geçmişe yönelik bir konu, bugün çözüme kavuşabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok fazla gecikmeden farklılıkları belirgin hale getirmeniz gerekiyor. Hassas konuların altını çizebilir ve nerede durduğunuzu netleştirebilirsiniz. Grup aktivitelerine ve ekip çalışmalarına katılımcı olmanız karşı karşıya olduğunuz durumların çözümünde işinize yarayabilir.Günün Atmosferi:Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor. Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

15 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında konuşmalar ve görüşmeler gündeme gelebilir. Bugün aynı zamanda evle de yakından ilgilenebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Seçim... Dostlarınıza olağanüstü ilgi, sevgi gösteriyorsunuz. Oysa aynı ilgiyi görmeyi siz de hak ediyorsunuz. Karşılıksız sevgilere çok dikkat etmelisiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ocak 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken özellikle evinizde, aileniz için adeta emektar olabileceğiniz bir gündesiniz. Pek çok işi aynı anda halledebilirsiniz. Onarım, tadilat gerektirenve detaylarla ilgilenebilirsiniz.

15 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz ve yakın akrabalarınızla temasta olacağınız bir pazar günü deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili temizlik, dekorasyon, sağlıklı beslenme üzerine odaklı çalışmalarla vakit geçirebilirsiniz.Günün teması yakın çevre, ev işleri, huzur ve keyif aldığınız kendi dünyanızın meşgalelerine odaklı faaliyet ve etkinliklerle günü doldurmak olacaktır. Aile bireylerinizle ve bilhassa ebeveyninizle iletişiminizi sıklaştırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ve eşinizin taleplerine yetişebilmek için maddi kriz olasılığı baskı oluşturabilir.

15 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla çeşitli planlar yaparak sosyal aktivitelere katılabilir ve kalabalık insan gruplarına dahil olabilirsiniz. Keyifli olma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Bu arada görevlerinizi ve sorumluluklarınızı bir kenara atmayın.

15 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 49' 16" R
Ay
Koç
14° 34' 00"
Merkür
Koç
20° 03' 28"
Venüs
Boğa
07° 51' 09"
Mars
Koç
04° 00' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 34"
Satürn
Balık
17° 02' 55"
Uranüs
Boğa
22° 40' 00"
Neptün
Balık
29° 04' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 06"
Lilith
Başak
23° 57' 17"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>