İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunlarınız yüzünden kendinizi çok yıprattınız ve yakınlarınız sizin bu durumunuza çok üzülüyorlar. İlişkiniz yürümüyorsa bitirmelisiniz. Kendinizi bu kadar üzmenizin bir anlamı yok.

Bugün işyerinizde içinizde bir isteksizlik olacak. Bu durumuarkadaşlarınıza yansıtmamalısınız ve özellikle işlerinizi elden bırakmamaya gayret göstermelisiniz.

Bugün günlük masraflarınızla ilgileneceksiniz ve önümüzdeki günlerle ilgili bir tasarruf planlamayı düşüneceksiniz. Buna çoktan ihtiyacınız vardı zaten fakat siz bunu şimdi gerekli gördünüz.

İç dünyanıza dalabilir yaptığınız işlerde dikkat dalgınlığı yaşayabilirsiniz. Telafi edemeyeceğiniz hatalar yapmamak için dikkatinizi yoğunlaştırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelip birtakım yenilenmelere açık olmanızda yarar var. Bazı konulardaki değişmez düşünceleriniz saplantılara dönüşebilir. Geçen günlerdeki, doğrudan sizinle ilgili bir yanlış değerlendirmenin hazımsızlığını üzerinizden atmaya çalışacaksınız. Kendinizden bile gizlemeye çalıştığınız genel bir güvensizlik yaşıyor gibisiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto görünümleri, cinsel arzuların, tutkuların güçlü olduğunu gösterir. Eğer aranızda güçlü bir çekim duygusu varsa, birbirinize doğru çekilirsiniz. Sizin isteğiniz amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun tatmin olmaktır. Buna uyulmasını beklersiniz. Ancak bunun ayarını bilmemiz lazım. Saat 17:00 Ay-Uranüs karşıt etkisi, bizi bağlayan, zorlayan ilişkilerden uzak durmak istediğimizi işaret ediyor. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumunda moralimiz düzelir, canlanırız. Güzel bir söz, nazik bir davranış, sevdiğimiz kişiyle olmak, istediklerimizi yapabilmek keyfimize yerine getirir. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde yaşamını değiştirecek cesur bir adım atabilirsin. Ailen, bu konuda sana ön ayak olacak.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde bazı konularda önemli başlangıçlar ve planlar zamanı. Kariyer çevrenizdeki kişilerle, önemli fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Kararsız kaldığınız bazı durumlara karşı netliğinizi korumalısınız.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanıyorsanız bugün daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Risk almak daha kolay olabilir. Çocuklarınızla ilgili konularda karar almak için acele etmeyin. İkili ilişkilerinizde zorlanacağınız bir gündesiniz. Değişen koşulları yönetmekte zorlanabilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden. }

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk konusunda ya da sevdikleriniz söz konusu olduğunda, heyecan ve tutkularınız büyük istek ve beklentilere yol açabilir. Oysa her türlü olasılığa veya beklenmedik tutum veya tepkilere açık olmanız gerekebilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanları kendi ailenizden daha fazla önemsediğiniz bir dönem içindesiniz. Yabancılarla yapılacak işleriniz önem kazanacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler olacak.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de özel hayatınızın size zevk veren alanlarına yönelebilir, hobilerinize ve eğlendiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda hoş bir dayanışma sağlayabilirsiniz.Aşk ve evlilik konularında olumlu etkiler sürdürmek, karşılıklı uyum yaratmak arzusuyla ilişkilere yönelmek kolay olabilir. Psikolojik olarak dingin bir günde bulunuyorsunuz. Topluma mal olan etkinliklerle ilgili alanda kaza, yaralanma ve yaralama risklerine açık bulunmaktasınız. Asabiyetten ve agresif çıkışlardan kaçınmanız gerekmektedir. aşk

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin içinizde yarattığı duyguların niteliğine büyük önem verebilirsiniz. Olumlu hislere sahip olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacağınızdan, tüm birlikteliklerinizde uyum, sıcaklık ve huzur arayacaksınız.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 38' 17" R
Ay
Oğlak
00° 39' 49"
Merkür
Koç
16° 19' 43"
Venüs
Koç
28° 43' 57"
Mars
Balık
28° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 43"
Satürn
Balık
16° 24' 41"
Uranüs
Boğa
22° 14' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 17"
Lilith
Başak
23° 08' 01"
True Node
Koç
15° 25' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>