İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah bir telefon konuşması ya da görüşme canınızı sıkabilir. O tatlı bir söz bekliyor, siz esirgiyorsunuz. Başkalarına gösterdiğiniz özeni o da bekliyor ama siz oralı değilsiniz. Ufak bir tartışma olabilir ve bugün için yaptığınız plan bozulabilir. Siz bunu umursamayabilirsiniz ama o bunu büyütecek, haberiniz olsun.

Birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızteklifi alabilir. Üstelik de uzak bir semtte. Bu sizin işle ilgili bütün olumlu duygularınızı tersine çevirebilir. Neyse ki bu olumsuz duygular geçici olacak. Arkadaşınız için ise belki de hayatının fırsatı. Onu desteklemenizde yarar var.

Para durumunuz sınırda, yakın zamanda düzeleceği de yok, bu nedenle fazla harcamadan kaçınmanız gerekiyor. Bugün, küçük bir armağan için para harcayabilirsiniz. Ama bu sizin bütçenizi sarsmaz. Özel harcamalarınızı biraz kısmanızda yarar var.

Çevrenizdekilerin sizden beklentilerini göz ardı etmeyin. Ben merkezcilik, sonunda sizi yalnız bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel yemeklerle aranız iyi, bugün tam istediğiniz gibi bir yemek fırsatı önünüze çıkabilir. Dost, akraba davetleri alabilirsiniz, sakın kaçırmayın, tam ağzınıza layık yemekler olacak. İşyerinizdeki bir değişiklik hem sevindirecek, hem üzecek sizi. Gözlerinizi fazla yoruyorsunuz. Sevdiğinizin beklentilerine yanıt vermekten uzak bir gününüzdesiniz.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 11:49 Ay-Merkür görünümü günün ilk etkili enerjisi olup, bir yanıyla iletişiminizi güçlendirirken, diğer yanıyla ailevi konularda her şeyin mantıklı şekilde gözden geçirilmesini gerektiriyor. Size göre aksaklıklar var. Bu nedenle kafanız karışık olabilir. Eleştirel konuşabilirsiniz. Ancak Merkür gerilediği için, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemek lazım. İşlerinizi dikkatli şekilde yapınız, aceleye getirmeyiniz. Saat 15:35 Ay-Neptün görünümü, bir planı, bir düşünceyi, bir eylemi ortaya koymak isterken, önyargılı olmamamız gerektiğini işaret ediyor. Hayale kapılmayalım. Kabul edilebilir veya edilmeyecek taraflarını iyice düşünelim. Saat 22:29 Ay-Mars görünümü, çevrenizle alakalı bağlantıların işaretçisidir. Yazmak, konuşmak, iletişimde bulunmak yoluyla hislerinizi, düşündüklerinizi ifade edebilirsiniz. Saat 23:45 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, ne istediğimizi bilerek, kendimize güvenerek ilerlemenin önemini vurguluyor. Çevremizle ilişkimizi güçlendirici bu enerji, her meseleye hakimiyetimizi güçlendiriyor. Bizi ilgilendiren meseleleri geleceğe dönük düşünmeyi sağlıyor. Alıştığımız bir düzende, inandığımız bir yolda özgüvenle ilerlemeyi sağlıyor. Mutlu, huzurlu, keyifli bir gün geçirmeniz dileğimle,

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal ve hassassın. Psikolojik anlamda bedenini hasta hissedebilir, aktivitelerden kaçınabilirsin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün izlenimlerinizi oluşturmak için acele hareket etmeyin. Negatif eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi daha fazla etkilemeye başlayabilir.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden kişisel mevzularınızı düşünürken dış dünyadan uzaklaştınız. Bu durum size huzursuzluk ve agresiflik de veriyor. İşinizi ihmal etmeyin.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınızla, sevdiğiniz insanın mücadeleleri karşı karşıya gelebilir. Özel ilişkilerinizde tepki vermeye açıksınız. İş hayatınızdaki bazı sorunlar bu aralar sıkıntılı olan ilişkilerinizi zorlayabilir.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati sizi gün içinde bol bol sosyalleştirir. Partnerinizden özel ilgi ve alaka beklersiniz. Aslında duygusallığın vurgusu fikirlerle gölgelenir. Dolayısıyla birlikte film izlemek, yeni yerler keşfetmek, sevdiğiniz arkadaşlarınızla beraber vakit geçirmek ikinize de iyi gelecektir. Gelecekle ilgili net kararlar almaktan bugün kaçının.

16 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

16 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 55"
Ay
Kova
25° 09' 14"
Merkür
Koç
17° 52' 17"
Venüs
Boğa
03° 39' 09"
Mars
Koç
01° 23' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 37"
Satürn
Balık
16° 45' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 14"
Neptün
Balık
28° 58' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 47"
Lilith
Başak
23° 34' 36"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>