İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz.

Dost, akraba canlısı olmanız size büyük harcamalar yaptırıyor. Bu konuda önemli bir desteğiniz yok. Bu konudaki yalnızlığınız geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Önümüzdeki günlerde hayati önemde bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz. Uzak bir tanıdığınızın kişisel problemleri dolaylı bir yoldan size ulaşıyor. Kısmen tanıdığınız bu insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bir sanatsal uğraş içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini istiyorsunuz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 04:09 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Bulunduğunuz her yerde ilgi uyandırırsınız. Fikirlerinizi gayet net ve kendinize güvenerek ifade edersiniz. Sıcaklık ve samimiyetiniz takdir görür. Yaratıcı düşünürsünüz ve çözüme yatkınsınızdır. Her ne olursa olsun, kendinizden emin şekilde meselelere yaklaşırsınız. Aşk sizin için çok önemlidir. Çevrenizle bağlantınız gayet güçlüdür. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu, evimiz, ailemizle ilgili her türlü işimizi, durumumuzu gözden geçirmek ve düzenlemek yönünde etkilidir. Biraz tedirginlik olsa da, duygularımızdan çok aklımızla her türlü problemin üstesinden geliriz. Sözgelimi ihtiyaçlarımızı alırız, çocuklarımız varsa onların okul gereksinimlerini bugün hallederiz, evimizi, çekmecelerimizi düzenleriz. Onarım, bakım, tamirat işlerimizi bitiririz. Harcamalarımız olabilir. Bunları ekonomik şekilde düzenleriz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mücadeleci ve değişken ruhun ön plana çıkıp seni radikal kararlar almaya zorlayabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şüphelerinizin de doğru çıkmasıyla önemli yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde aşırı kontrol mekanizmasını bugün frenleyin.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz, kardeşler daha fazla gündeme gelebilir. Kısa ziyaretler ve görüşmeler içinde olabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yolculuk.. Sizler kesinlikle rutine gelemiyor ve çabuk sıkılıyorsunuz. Aldığınız kararlar arasında bugünlerde yaşadığınız rutin hayattan biraz uzaklaşmak da var.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişimle dolu bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizde arkadaşlarınızla, komşularınızla bir araya gelebilir, sohbet ortamlarına girebilir, merak duyduğunuz konularda yakınlarınızdan çok şey öğrenebilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sinirleriniz tepenizde olacak. Çevrenizle olan iletişiminizde biraz daha sakin olmaya çalışın. Her şeye çok çabuk tepki verebilirsiniz. Başka insanların söylediklerini yapmak istemeyebilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evdeki eksiklerin tamamlanacağı, gelen gidenin çok olacağı, çalışkan bir hafta sonundasınız. Sonbahar temizliği için bugün kolları sıvayabilirsiniz. Badana, boya, tamirat işleri bir çırpıda hallolur. Diğer yandan yazarlık yeteneğinizi evinizde kendinize ayırdığınız mini ofiste mükemmel bir biçimde kağıda dökebilirsiniz. Pratik zekanızla olaylara hızlı çözüm üretirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>