İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor. Fazlasını beklemek yerine onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir.

İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası. İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz.

Aileniz küçük birikimlerini sizinle paylaşmak isteyebilir. Yatırım yapmakla, özel harcamalar konusunda kararsızlıklarınız var. Ailenizin isteği yatırım yapmanızdan yana.

Hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyecek. İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bunda,yaşamınızdaki olumluluklar kadar, yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 01:08 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıt görünümü mesleki ve ruhsal açıdan endişe yaratabilir. Bir yandan ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışır, diğer yandan kurtarılmayı bekleyebilirsiniz. Birileri veya bir mucize size yardım etmeli ve sıkıntılarınızı aşmanızda destek olmalıdır. Oysaki bu cendereden kurtulmanın yolu mantılı düşünmektir. Saat 14:39 Ay-Pluto görünümü, zihinsel ve duygusal anlamda derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? bunları bilmek isteriz. Saat 22:02 Ay-Mars görünümü, ailemiz-evimiz vehayatımızla ilgili meseleler bizi düşündürür. Hayatın zorlukları ve gerçeklerle baş edebilmek kolay değildir. Bu saatlerde biraz huzursuz olabiliriz. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde kemer sıkman gerekebilir. Maddi konularla ilgili bazı zorluklarla karşılaşabilirsin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerdeki işbirlikleriniz ve ilişkilerinizde gerilim yaratacak bazı durumlar meydana gelebilir. İpleri kopartma noktasına gelmemelisiniz. Ailevi bazı konular sizde baskı yaratabilir. Temkin! Hukuksal, devletsel işler ve alım satım söz konusu olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak ya da ev konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. İş çevresinden kişilerle tartışma içinde olabilirsiniz. Finansal destekler alabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru ile yanlışı çok iyi ayırıyorsunuz. Bu durum en çok işlerinizde kolaylık sağlamanıza neden olacak. Zaten ekonomik sıkıntılarınız vardı ve bu zor durumunuz düzelecek.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son anda çıkacak bir ödeme sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da siz ondan borç talebinde bulunabilirsiniz. Bu, ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz ve yakın akrabalarınızla temasta olacağınız bir Ay günü deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili temizlik, dekorasyon, sağlıklı beslenme üzerine odaklı çalışmalarla vakit geçirebilirsiniz.Günün teması yakın çevre, ev işleri, huzur ve keyif aldığınız kendi dünyanızın meşgalelerine odaklı faaliyet ve etkinliklerle günü doldurmak olacaktır. Aile bireylerinizle ve bilhassa ebeveyninizle iletişiminizi sıklaştırmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınız ve eşinizin taleplerine yetişebilmek için bereketli bir dönemde bulunuyorsunuz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi gizliden gizlide yürütmek en avantajlı yol olarak görünebilir. Duygularınız ve düşüncelerinizle kendi içinizde yüzleşeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Derinlerde bir parça huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ama çok fazla ciddiye almayın.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 05" R
Ay
Koç
09° 27' 49"
Merkür
Koç
19° 48' 07"
Venüs
Boğa
07° 25' 29"
Mars
Koç
03° 44' 26"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 48"
Neptün
Balık
29° 03' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 58"
Lilith
Başak
23° 54' 58"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>