İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle beraberliğiniz size mutluluk ve onur veriyor. Çevrenizdeki çapraşık ilişkileri hayretle gözlemliyorsunuz. İçinde saygı, anlayış barındırmayan ilişkilerin, aşk adı altında yaşanması tuhafınıza gidiyor.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. İşinizle alakalı bir yolculuğunuz olabilir.

Bir yakın dostunuza küçük bir sorununda maddi destek vereceksiniz. Paranızın idaresinde yetkin olmanız ve cömertliğiniz, sizi çevrenizde para konularında da aranılan insan yapıyor. .

Dostlarınızı, yakınlarınızı dinlemeli, bir ahbabınızın önemli bir aile problemine beklenen ilgiyi göstermelisiniz. İlgisiz kalmanız problemi büyütebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir, diyet, beslenme programınızla, bakım, hijyen konuları, terapilerle ilgilenebilirsiniz. Kaygı ve evhamları bir kenara bırakarak detaylar üzerinde durmalısınız.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Perşembe gününe, Ay-Akrep geçişiyle başlıyoruz. Saat 09:40 itibariyle etkili olacak bu geçiş, parasal konularda güçlü olma arzunuzu yükselticidir. Keskin gözlem gücünüz maddi çıkarlarınızı korumanızı deyim yerindeyse burnunuzun iyi koku almasını sağlayıcıdır. Paranın, kişiye sağladığı konfor duygusu sizi oldukça çekebilir. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, sizi hem sosyal hayatta destekleyici hem de özel anlamda keyiflendiricidir. Özel bir yakınlaşma, haberleşme, görüşme bu saatlerde etkili olur. Kendinizi moral olarak iyi hissedersiniz. Ayrıca yolculuk, bir işin planlanması, bir bağlantı, bir işin hızlı şekilde gözden geçirilip karar verilmesinde de olumludur. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi arkanda bırakabilirsin. Yeniden tekrarlamak değil yeni başlangıçlara yelken açmak isteyebilirsin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ne kadar yaralı olsanız da son bir enerjiyle ayağa kalkma vaktidir. Sizde başka duygular uyandıracak kişinin yakınlarda olması artık mutlu sona yaklaştığınızın habercisi olabilir. Kariyerinizle ilgili önemli konuşmalar ve sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaarkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün olabilir. İşte beraber olduğunuz kişilerin yaşadıklarından etkilenebilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Ticari konularda hırs yaptığınız konular olabilir. Olaylara daha geniş açıdan bakmanızda fayda var.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanları kendi ailenizden daha fazla önemsediğiniz bir dönem içindesiniz. Yabancılarla yapılacak işleriniz önem kazanacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler olacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda gerçekleşecek bir yenilik dolayısıyla hayatınızda farklı ve daha önce deneyimlemediğiniz bir sürece giriyor olacaksınız. Üreme organlarıyla ilgili sağlık kontrolünüzü yaptırmanız gerekebilir.Yanınızda çalışan insanların sırlarına ortak olabileceğiniz, sır saklamayı öğreneceğiniz şartlar oluşabilir. Çalışanlarınızın açıklarını takip etmeniz gereken, bir bakıma dedektiflik gerektiren bir durum karşınıza çıkabilir. Ortağınızla belirli bir proje üzerinde ilerlemeniz güçleşecektir. Engellendiğinizi hissedebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler nedeniyle, gün için yaptığınız planı terk etmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle bazı maddi konular, sizi, programınızın dışında olan görüşmeler yapmaya veya ödeme işlemleriyle uğraşmaya itebilir.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 23" R
Ay
Oğlak
02° 29' 28"
Merkür
Koç
16° 21' 44"
Venüs
Koç
28° 54' 13"
Mars
Balık
28° 24' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 39"
Satürn
Balık
16° 25' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 01"
Neptün
Balık
28° 51' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 45"
Lilith
Başak
23° 08' 56"
True Node
Koç
15° 25' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>