İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilirsiniz. Çevrenizde dedikodular artabilir ve bu yüzden sevgilinizle tartışabilirsiniz.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Karar vermekte ve girişim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz.

Bugün daha çok bütçenizi dengelemeye önem vereceksiniz ancak bunu başarmanız kolay olmayabilir. Hesapta olmayan bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün herhangi bir sebepten dolayı telaşa kapılabilirsiniz. Geçmişte işlemiş olduğunuz bir hatadan kaynaklanabilir. Fazla panik yapmamaya ve olayları işin akışına bırakmaya çalışın. Çok yakında bir yakınınızdan kötü bir haber alacak ve bu sebepten dolayı şehir dışına çıkmak zorunda kalacaksınız fakat sonuç sandığınız kadar kötü olmayacak.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 04:40 Ay-Satürn karşıtlığı, ilişkinizi veyaortaklığı gibi meselelerin biraz yorucu, hayli zorlayıcı, hatta anlaşmazlıklara davetiye çıkartıcı yönü olduğunu işaret ediyor. Görmezden gelemeyeceğimiz, üstünü kapatamayacağımız problemleri çözümlemek için, yapılması gereken ciddiyetle duruma bakmak olmalıdır. Uzun vadeli düşünmeliyiz. Evet iletişimdeki farklılık, beklentilerin ayrı oluşu can sıkıyor. Gerçekten gideceğimiz yolu, vermemiz gereken kararı iyi tespit etmek için bugünlerde bilinçli olmak zorundayız. Saat 09:40 Venüs-Jüpiter görünümü, maddi konulardaki hassasiyetin göstergesidir. Beslenmek, büyümek, gelişmek, biriktirmek ve güvence olguları bizim için çok önemlidir. Bu görünümün etkisinde adil düşünmek önemlidir. Çocuklarımız, ihtiyaçlarımız, yapılması gerekenlerin her yönüyle ele alınmasında fayda vardır. Saat 10:14 Ay-Güneş görünümü, duyguları olumlu ve pozitif tarzda ifade etmenizi, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcıdır. Yazarak, konuşarak, çevrenizle güzel bağlantılar kurabilirsiniz. Ne istediğinizi bilirsiniz ve bunları nazik biçimde dile getirirsiniz. Saat 16:38-19:13 arasında Ay, burcunuzda boşlukta olacağından dikkatiniz dağılabilir. Aynı anda birçok konuda düşünürsünüz, ancak hiç birinde kararlılık göstermezsiniz. Bir ilerleme sağlanmayabilir. Gecikmeler, yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bir işe karar veririz ama son anda bir erteleme, bir engelle karşılaşmak mümkündür. Bazı sözler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Anlaşılmak istersiniz. Paylaşımlara önem verirsiniz. Ancak birilerinin akıl vermesinden, sözünde durmamasından dolayı kızabilirsiniz. Saat 19:13 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza belirli bir mesafe koymak, hislerinizi anlatmaktan çekinme veya size ulaşılmasına engel olma gibi tavırlarınız vardır. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Şansın sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sakarlığın üstünde. Ayın konumu, iletişimde aksiliklere ve kafanın dağınık olmasına neden oluyor.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hassas olduğunuz konularda hayaller içinde olabilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olan konularda inat edebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Tamamlamanız gereken işlerinizde planlama yapabilirsiniz.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça hüzünlü ve melankolik hissedebilirsiniz. Bunda son zamanlarda dinlediğiniz müziklerin de oldukça büyük payı var. Neşeli şarkılar dinleyin.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda daha titiz ve sorumlu olmanız gerekebilir. Harcamalarınıza ve bütçenize daha çok özen göstermelisiniz. Lüks alışverişler gündeme gelebilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınız artabilir ve risk içeren işlere girebilirsiniz. Borsada yatırım yapıyorsanız, dövize dayalı işleriniz varsa risk almayın. Parasal getirileriniz kafanıza göre harcamalar yapmanıza neden olabilir.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerle test edildiğimiz bir güne merhaba diyoruz. Özellikle kazanç alanınızda sizi zorlayan diyaloglara maruz kalabilirsiniz. Ortaklarınızın kaba ve menfaat güden tutum ve tavırları size şaşkına çevirebilir. İşlerinizi öğlene kadar toparlamaya bakın. Diğer yandan aşk ve tutku dolu bir gün geçirmek istersiniz. Partneriniz sizden özel ilgi bekler.

17 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 22"
Ay
Kova
26° 14' 10"
Merkür
Koç
17° 54' 43"
Venüs
Boğa
03° 44' 48"
Mars
Koç
01° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 41"
Satürn
Balık
16° 46' 10"
Uranüs
Boğa
22° 28' 29"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 02"
Lilith
Başak
23° 35' 06"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>