İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sempatik bulduğunuz birine yaklaşıp yaklaşmamakta kararsızlık çekiyorsunuz. Sevimliliği size yeterli gelmeyeceği için onu biraz daha tanımaya çalışacaksınız.

İş yaşantınızda bir takım değişikliklere ayak uydurmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın ilişkide olduğunuz bazı kimselerden beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz.

Bugünlerde maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız destekler, bugünleri daha salim bir kafayla geçirmenizi sağlıyor.

Aile ilişkilerinizde göremediğiniz bazı sorumluluklarınız var. Bunları bilinçli olarak göz ardı ettiğinizi düşünmeye başlayacaklar, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dengeleri kuramıyorsunuz. yaşadığınız ilişki sorunlarının çoğu bundan kaynaklanıyor. Bir ilişkiyi çok paye vererek başlatıyor, sonunda hüsrana uğruyorsunuz. Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu gördüğünüz için pek oralı olmuyor, adeta onu cezalandırıyorsunuz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi günümüz, saat 07:23 Ay-Koç burcu seyriyle başlayacak. Planlarınızı gerçekleştirme yönünde daha istekli ve kararlı olmanızı sağlayacak bu enerji sayesinde, ne olursa olsun amacınıza ulaşmak ve başarılı olmak istersiniz. Güven duygunuz özellikle girişimde bulunma konusunda yükselişe geçer. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü, ilişkimiz,hayatımız, işimizden elde ettiğimiz kazancımız, hedefimizi gerçekleştirme, organizasyon ve arkadaşlarımızla birebir ilgili konular üzerinde bizi bir hayli hevesli kılıyor. Yeniliklerde bulunmak, uygulamaktan yanayız. Çabucak karar vermekten yanayız. Sabırlı davranmamız pek mümkün değil. Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. ben derim ki, bu konularda  birkaç gün düşününüz. hevesiniz kaçsın diye söylemiyorum bunları. Sadece önünüze ardınıza iyice bakmanızı istiyorum dostlarım. Saat 10:07 Ay-Jüpiter karşıtlığı, gönlümüzce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğer bir şeyler bizi sinirlendiriyorsa buna tepki gösteririz. Bize müdahale etmeleri, özgürlüğümüzü kısıtlamaları hoşumuza gitmez. Aşkta denge, paylaşım, uyum bizi mutlu eder. Fakat yine de, bizim dediğimiz olsun isteriz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alabilir. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Varsayımlarda bulunarak değil, gerçeklere bağlı kalarak hareket etmeniz gerekiyor. Belli başlı işlerinizi ilgilendiren bir değişiklik söz konusu olabilir. Dürüstlüğünüz desteklenmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda yeni beklentiler ve güçlü bir heves içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarla bir arada olmak, hareketlilik sizi daha iyimser kılabilir.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

17 Eylül 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizdeki değişimler ve sizi heyecanlandıran konular özel hayatınızı da harekete geçiriyor. Kariyerinizdeki önemli olayları bugün arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Söz konusu Ay Tutulması'nın odak noktası olan burca mensup olduğunuz ve yönetici gezegeniniz Merkür bu tutulmada etkin olduğu için tutulmadan en çok etkilenen burçlardan birisisiniz.Toplumsal alanda maruz kalacağınız öncelikli olarak mesleki açıdan bazı farkındalıklar geliştirebileceğiniz bir Ay Tutulması ile karşı karşıyasınız. Hem benlik hem de toplum önündeki duruşunuzu etkileyecek bir duygusal farkındalığa erişebilmeniz için tabir yerindeyse gözünüzün açılmasını sağlayacak bir deneyim yaşayacaksınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Eylül 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 33' 41" R
Ay
Aslan
05° 12' 27" R
Merkür
Koç
27° 46' 24"
Venüs
Boğa
17° 42' 23"
Mars
Koç
10° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 42"
Satürn
Balık
17° 39' 55"
Uranüs
Boğa
23° 07' 52"
Neptün
Balık
29° 17' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 47"
Lilith
Başak
24° 50' 33"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:36

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>