İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sempatik bulduğunuz birine yaklaşıp yaklaşmamakta kararsızlık çekiyorsunuz. Sevimliliği size yeterli gelmeyeceği için onu biraz daha tanımaya çalışacaksınız.

İş yaşantınızda bir takım değişikliklere ayak uydurmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın ilişkide olduğunuz bazı kimselerden beklemediğiniz bir davranış görebilirsiniz.

Bugünlerde maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız destekler, bugünleri daha salim bir kafayla geçirmenizi sağlıyor.

Aile ilişkilerinizde göremediğiniz bazı sorumluluklarınız var. Bunları bilinçli olarak göz ardı ettiğinizi düşünmeye başlayacaklar, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı dengeleri kuramıyorsunuz. yaşadığınız ilişki sorunlarının çoğu bundan kaynaklanıyor. Bir ilişkiyi çok paye vererek başlatıyor, sonunda hüsrana uğruyorsunuz. Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu gördüğünüz için pek oralı olmuyor, adeta onu cezalandırıyorsunuz.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçek Pazar günümüz, ateşli, aktif bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlıyor. Sosyal faaliyetlerde bulunmak ve liderlik gücünüzü adım attığınız konular ve alanlarda gösterebilmeniz bugün gayet mümkündür. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, partnerinizin veya ilişki meselelerinde her iki tarafın da kendi isteklerini olgunlukla ifade etmelerinin yararlı olacağını gösteriyor. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Etrafınızda güzellik, zenginlik, konfor ararsınız. Gelişimi önemsersiniz. Kendinize yeni bir düzen, keyifli bir ortam, kaliteli bir hayat hazırlamak adına planlar yaparsınız. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle ilişkimizi güçlendirir. Hem tutkulu hem de kendimizden emin şekilde akşamı geçirmemizde destekleyicidir. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların sana uymasını beklemek için senin de esnek olman gerekebilir. Tatsız sürprizler oluşabilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız. Sosyal çevre ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen olaylara dikkat!

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinizdeki sıkıntıların hafiflediği bir gündesiniz. Kısa yolculuklar, ziyaretler, konuşmalar daha sık gündeme gelebilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz çok yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gezmek, dolaşmak, yakın çevrenizle hayatı paylaşmak ve sıkı bir iletişim içine girmek sizi rahatlatacak. Geleceğinize yatırım yaptığınız işlerinizi bugün devreye sokabilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Hiç ummadığınız anilikle birden çok kişiyi hayatınıza çekebilirsiniz. Kardeş ilişkisinde düşeceğiniz fikir ayrılıklarını dikkatli yönetin. Sonradan pişman olmayın. Kazalara risklere açık bir gündesiniz. Drama yeteneğinizi yaşamın her kesitinde sergileyebilirsiniz.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 02" R
Ay
Koç
13° 44' 60"
Merkür
Koç
20° 00' 59"
Venüs
Boğa
07° 47' 02"
Mars
Koç
03° 57' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 47"
Satürn
Balık
17° 02' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 49"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 55"
Lilith
Başak
23° 56' 55"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>