İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınız gitgide bir tutkuya dönüşüyor. Sevgilinizin işyerine uğradığınızda sanki bir mabede giriyor hissine kapılıyorsunuz. Sizi bu duygu yoğunluğuyla ilgili eleştirenleri ciddiye almanızda yarar var.

Bu sıralar işleriniz,ilişkileriniz,saatleriniz, kazancınız hepsi karman çorman. Bütün bu olumsuzluklarda büyük bir cömertlikle kendinizi suçsuz görüyorsunuz.

Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor. Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız.

Aşırı davranışları olan birine yanlış tepkiler veriyorsunuz. İlişkiyi kesmek en doğrusu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

17 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 08:01 Ay-Neptün görünümü, yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparakhayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, yeniliklere açık olduğunuz halde, şu andaki mevcut işinizin pek de arzu ettiğiniz tarzda olmadığını gösteriyor. Bu saatlerde biraz keyifsizlik duyabilirsiniz. Saat 22:38-18 Şubat saat 21:52 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Günümüz güzel gelişmelerle şenlensin. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun telefon konuşmaları içinde olabilirsin. Tatil planları yapabilirsin. Keyifli bir gün seni bekliyor.

17 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda bazı stresli durumlarla karşılaşmanız söz konusu. Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

17 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. İletişim konularında değişimler olabilir. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşlerinizle ilişkinizi sıcak tutmak isteyebilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

17 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

17 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Bu da ilişkinize gereken önemi gösterememenize neden olacak. Özel yaşantınız vealanlarınız arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ilerleyen Ay ve kriz alanınıza yol alan Plüton arasındaki olumlu açı teması nedeniyle,yaptığınız alanlardaki yardımlaşma ve dayanışma konuları odak noktanız olacaktır.Dolayısıyla bugün kendinizi ikinci plana itip çalışanlar ve ofisiniz ile ilgilenmek ve krizleri gidermek isteyebilirsiniz. Haftanın songünü olmasına rağmenodaklı davranıp menfaatlerinize uygun gelişmelere hız verebilirsiniz. Akşamı esrarengiz polisiye filmlerini izlemeye veya aynı türden kitaplar okumaya ayırabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 50" R
Ay
Oğlak
03° 29' 53"
Merkür
Koç
16° 22' 53"
Venüs
Koç
28° 59' 52"
Mars
Balık
28° 28' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 25' 51"
Uranüs
Boğa
22° 15' 16"
Neptün
Balık
28° 51' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 01"
Lilith
Başak
23° 09' 27"
True Node
Koç
15° 24' 57"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>