İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınız gitgide bir tutkuya dönüşüyor. Sevgilinizin işyerine uğradığınızda sanki bir mabede giriyor hissine kapılıyorsunuz. Sizi bu duygu yoğunluğuyla ilgili eleştirenleri ciddiye almanızda yarar var.

Bu sıralar işleriniz,ilişkileriniz,saatleriniz, kazancınız hepsi karman çorman. Bütün bu olumsuzluklarda büyük bir cömertlikle kendinizi suçsuz görüyorsunuz.

Yan gelirleriniz küçük de olsalar, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar. Fakat ne olursa olsun kendinizi toparlamanız gerekiyor. Hafta ortasında bazı sıkıntıları atacaksınız.

Aşırı davranışları olan birine yanlış tepkiler veriyorsunuz. İlişkiyi kesmek en doğrusu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

17 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 07:11 Ay-Mars görünümü, dağılmadan ancak gerçekçi bir şekilde planlarınızı ele almanız anlamındadır. Hedef ne olursa olsun hakikatlerden uzaklaşmamak mutlaka şarttır. Saat 07:31 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Büyüklerinizle olan ilişkiniz, yavrularınızla olan temasınız, hayatın güzel taraflarıyla olan irtibatınız açısından bu enerjiler son derece yararlıdır. Hayatın anlamı, değerleriniz konularında iyimser düşünebilir, yüreğinizin içinde huzuru hissedebilirsiniz. Saat 14:20 Mars-Neptün görünümü, özellikle ilişki vehayatınızla ilgili konular üzerinde fevri kararlar almamakta yarar var. Birbirinize karşı anlayışlı olma zamanıdır. Eğer sevgilinizin abartılı davranışlarıyla karşılaşırsanız ve bu ilişki kafanızın içinde tuhaf sorular uyandırıyorsa durup olan bitene iyice bakınız. Birbirinizin üstüne gitmeyiniz. Şu aralar Mars-Yay burcu geçişi nedeniyle, hem beraberlik hemkonularında riske açıksınız. Ne kadar soğukkanlı ve akıllıca hareket ederseniz, o denli iyi olur. Saat 15:27 Güneş-Merkür kavuşumu, yenilikçi düşünmemizi, son trendleri takip ederek her alanda kullanmamızı, yurtiçi yurtdışı tüm işlerimizi hızlıca halletmemizi sağlayıcıdır. İnsan haklarına, eşitliğe inanmanın göstergesidir. Bugünlerde topluluk, gruplarla ilişkiler, tanışmalar gündeminizde yer alır. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü maddi ve manevi değerlerimizi korumak, çıkarlarınızın farkında olarak yaşamak istediğimizi, kafamıza koyduğumuzu yapmaktan vazgeçmeyeceğimizi anlıyoruz. Çünkü güçlü olmanın insanı her türlü kötülükten koruyacağını düşünebiliriz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkiler açısından atacağınız adımlar konusunda biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir. İlişki ve ortaklıklara fazlasıyla güveniyor, dayanıyor olabilirsiniz, daha uyanık olmanız gereken bir gün.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle kariyer ilişkilerinize dikkat kesilmeli bu konuda bazı pürüzler yaşayabileceğinizi bilmelisiniz. Önceden vermiş olduğunuz bazı kararlar hiç umduğunuz gibi yürümeyebilir. Çalışma hayatınızda,ortamıyla ilgili bazı yenilikler isteyebilir, şartlarınızla ilgili beklentilerinizde iyileşmeler talep edebilirsiniz. Ilımlı ve sempatik bir dil kullanarak ikna edici iletişiminizle bu isteğinizin olması hayal değil.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilediren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşamınızın her alanında cesur davranın ve parlak zekanızı yapmanız gerekenler için kullanın.. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu duygusal meseleleri ele alış şekliniz. Hemen her konuda kendinizi haklı görür tarzda hareket ederseniz, Üzebilir sonunda en çok üzülen taraf siz olabilirsiniz. Adil davranın kendinize de birlikte olduğunuz insana'da pire için yorgan yakmanızın anlamı yok. Bekar İkizler sizlerde yükselen enerjinizle karşı cinsin üzerinde olumlu etkiler bırakacaksınız…

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

17 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kalabalık yerlerde, sevdiğiniz insanla bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya gayret edin. Bu aralar duygusal olarak bazı fedakârlıklara açıksınız.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçınmalısınız. Aile bireylerinin sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 19' 39" R
Ay
Boğa
07° 24' 20" R
Merkür
Koç
21° 17' 31"
Venüs
Boğa
09° 46' 05"
Mars
Koç
05° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 30"
Satürn
Balık
17° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 45' 24"
Neptün
Balık
29° 06' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 12"
Lilith
Başak
24° 07' 38"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>