İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her konuda esnek yaklaşımlara sahip olabileceğiniz bir gün. Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün denilebilir. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz

Size değişik alternatifler getiren bir gündesiniz. Eğer dikkatli davranır ve dağınıklıktan kurtulursanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yabancı ortamlarla iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Farklı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. Aşırı enerjiniz nedeniyle strese girebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Ay-Koç burcu geçişinin ilk günündeyiz. Saat 07:07 itibariyle etkili olacak bu enerji,  Perşembe günümüze eşlik ediyor ve içinizden geldiği gibi hareket etmenizi sağlıyor. Kendinizi  gösterme hevesliliğiniz yüksektir. Para kazanma arzusu da ön plandadır. Özgür yaklaşımlarınızla, bildiklerinizi dışa kolayca yansıtabilmenizde size ışık olur. Ancak işinizle alakalı konularda veya elinizde olmayan durumlar karşısında sabır göstermeniz pek kolay İletişim, hareketlilik, hızlılık gücünüzü bulunduğunuz ortamda, yaptığınız işlerle ortaya koyabilirsiniz. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümü, aktif bir sabahın göstergesi. Uzak yerlere yolculuk, yeni insanlarla tanışma arzusu artık bir hayli etkin. Bayram tatili için şimdiden planlar yapabilirsiniz. Saat 15:25 Ay-Merkür zorlu görünümü, parasal konularda elinizdekine sahip çıkma arzunuz ve tüm dikkatinizle amaçlarınızı gerçekleştirme hevesiniz anlamındadır. Fikirlerinizi yüksek sesle dile getirmekten hoşlanırsınız. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani olaylar karşısında yerinde tepki gösteriyor ve kısa sürede çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız. Partnerinizle ortak zevkleriniz gündeme gelecek. Birlikte keyif alabileceğiniz paylaşımlar söz konusu. Ani tartışmalardan kaçınmalısınız.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren bir yıl boyunca sizi başarı elde etmeye çalıştığınız konularda engelleyeceğini, yavaşlatacağını veya rahatsız edeceğini düşündüğünüz şeyleri hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Farklı alanlara ilgi duyabilir ve sadece bu alana odaklanmak isteyebilirsiniz. İdealist davranabileceğiniz, çocuksu havanızı üzerinizden atacağınız bu süreci en iyi şekilde kullanmayı başarabilirsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerji dolusunuz. Hem işte hem de sosyal ortamlarda her yere yetişmeye çalışacak, bunda da başarılı olacaksınız. Yeni ortamlara girmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız bu konuda size güzel fırsatlar yaratabilir. İşe dair aklınıza yeni fikirler gelebilir. Bu yüzden işten yana desteklerle ilgili arayışa girmeniz oldukça mümkün gözüküyor.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN zaman önce almış olduğunuz kararlar konusunda pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Zararın neresinden dönerseniz kâr sayın.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>