İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde hassas davranışlar gösterebilirsiniz. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Partneriniz sizden kendi gösterdiği kadar anlayış bekliyor bunu sakın unutmayın.

Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Başarı kazanacağınıza dair kendinize güveniniz tam. Doğru kişilerle karşılaşacaksınız ve onlarla anlaşmanız muhtemel.

Bugün, kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.

Dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinize bedenen çok yorgun hissediyorsunuz. Zihninizi boşaltacak uğraşılar bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki krediniz sonsuz değil. Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan, ama verimli düşünceler zihninizi işgal edebilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler gün boyu etkili olacak Ay-Terazi burcu geçiş etkinliği altında, estetik değerlere olan ilginiz oldukça yoğundur. Yanınızda bulunan kişileri özellikle bu yönden incelemeye çalışabilirsiniz. Kendiniz de, üstünüze başınıza özel bir önem vererek, birlikte olduğunuz kişiler tarafından beğenilmeyi beklersiniz. Uyum içinde, huzurlu bir gün geçirmek niyetiyle hareket ettiğiniz için, hem görüntünüzle hem de davranışlarınızla bulunduğunuz ortama neşe ve canlılık katabilirsiniz. Tiyatro, sinema, müzik gibi tüm sanatsal faaliyetler ilgi alanınıza girebilir. Genel anlamda ilişkinizle alakalı konularda, paylaşımlar, dengeli yaklaşımlar göze çarpacaktır. Karşınızdaki kişinin değerlerine saygı göstererek, kendi huzurunuzu da sağlamış olacaksınız. Ayrıca maddi konularda, ihtiyaçlarınız adına harcamalar yapabilir, keyifli güzel şeyler satın alarak kendinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Sevilmek ve istenilmek hoşunuza gidebilir. El üstünde tutulmaktan hoşlanabilirsiniz, size öncelik tanınmasını bekler ve bunu sağlayabilecek kişilere yönelebilirsiniz. Gün içinde, sizi sıkacak veya sorunlar çıkartabilecek kişilerden uzak durmaya çalışabilir genel manada dert getirecek ve problem çıkaracak konuları düşünmek isteyebilirsiniz. Meraklı oluşunuz, çevrenizdeki diğer kişilerin durumlarını öğrenmek amaçlı konuşmalar yapmanızı sağlar. Arabuluculuk yapmak hoşunuza gidebilir. Bir sorun karşısında size fikriniz sorulduğunda rahatlıkla eğriyi doğruyu birbirinden ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla yakından ilgilenir, ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırsınız. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ortamlarda kendini rahat hissettiğin bir gün. Duygusal ve samimi taraflarını kolayca gösterebilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerdeki işbirliklerinizde ve ilişkilerinizde gerilim yaratacak bazı durumlar meydana gelebilir. İpleri kopartma noktasına gelmemelisiniz. Ailevi bazı konular sizde baskı yaratabilir. Hukuksal, Devletsel işler, alım satım söz konusu olabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki koşullar rahatlayabilir. Sorumluluklarınızdaki yoğunluk kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İş yerinizdeki teknik konular sizi rahatsız edebilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacak verecek işleri ile kafanız karıştı. Sevdiğiniz kişi de sizi üzebilir. Sorunlar yaşamanız dünyanın sonu gelmiş anlamını taşımıyor. Pratik zekanızı kullanarak toparlanabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda gerçekçilik ön planda olacak. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni sorumluluklar ve görevler devreye girebilir. İşleri tamamlama ve bitirme ihtiyacınız daha yoğun olacak.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün biraz hayatınızın keyif aldığınız alanlarına yönelebilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla aranızda hoş bir denge sağlayabilirsiniz.Aşk ve evlilik konularında olumlu ilişkiler sürdürmek, karşılıklı uyum ve denge yaratmak arzusuyla ilişkilere bakmak daha kolay olabilir. Psikolojik olarak dingin bir günde bulunuyorsunuz. Kariyerinizle ilgili alanda ve toplum önünde şiddet, kaza, yaralanma ve yaralama risklerine hala açık bulunmaktasınız. Asabiyetten ve agresif çıkışlardan kaçınmanız gerekmektedir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketlisiniz ve çevrenizdekilere hareketli bir gün yaşatacaksınız. Enerji fazlalığının sebep olacağı konsantrasyon eksikliğine ve iç gerilime dikkat etmelisiniz. Son dönemde biraz ihmal ettiğiniz sağılığıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 11' 11" R
Ay
Boğa
05° 16' 22" R
Merkür
Koç
21° 10' 13"
Venüs
Boğa
09° 35' 19"
Mars
Koç
05° 05' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 27"
Satürn
Balık
17° 09' 46"
Uranüs
Boğa
22° 44' 54"
Neptün
Balık
29° 06' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 43"
Lilith
Başak
24° 06' 39"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>