İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde hassas davranışlar gösterebilirsiniz. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Partneriniz sizden kendi gösterdiği kadar anlayış bekliyor bunu sakın unutmayın.

Ortak yatırımlar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Başarı kazanacağınıza dair kendinize güveniniz tam. Doğru kişilerle karşılaşacaksınız ve onlarla anlaşmanız muhtemel.

Bugün, kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Sizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda yenilikler yapmak istemeniz mümkün.

Dinlenmeye ihtiyacınız var. Kendinize bedenen çok yorgun hissediyorsunuz. Zihninizi boşaltacak uğraşılar bulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün Venüs burç değiştiriyor ve uzaklardan yana şansınızı, kısmetinizi açıyor. Akademik veya yüksek öğrenim alanında başarılara imza atabilirsiniz. Yabancılardan destek görebilirsiniz. Aşk uzaklardan gelebilir.

18 Ocak 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 18 Ocak saat:04:43-11 Şubat saat:02:19 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs döneminde genel olarak, farklı görüşten insanlarla kültürel paylaşımlarda bulunabilir, uzmanlık alanınızla ilgili çalışmalara, faaliyetlere katılabilir, sergilere, aktivitelere katılabilirsiniz. Özgür yaklaşımlarınız, farklı görüşleriniz, insanlarla aranızda hoş bağlantılar kurulmasını sağlayıcıdır. Yurtiçi ve yurtdışı gezileri sizin için geliştirici olabilir. Hatta bu geziler sırasında yeni biriyle tanışmanız mümkündür. İlginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişilerle kuvvetli dostluklar kurabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda size destek verecek, sizinle el birliğinde bulunacak insanlardan yardım görebilirsiniz. Beğendiğiniz, ilginizi çeken konularda hobilerinizi geliştirebilirsiniz.

18 Ocak 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişelerin olumsuz sonuçlara yol açabilir. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsin.

18 Ocak 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlar, yakın çevre, kardeş, eğitim ve seyahatler konusunda geçmişe dönük bazı pişmanlıklarınızın olması muhtemel bir durum. Bu durumu fazla abartmamanızda fayda var. Zira bu geçici bir durum. İlişkisi olan İkizler ise karşı taraftan beklediği haber ve adımları bugün alabilirler.

18 Ocak 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmek için fırsatınız olabilir. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Farklı işlere yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi etrafınızdaki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgilenebilirsiniz. Mücadele gerektiren konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda gelişmeler sağlayabilirsiniz.

18 Ocak 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştiriyor ve uzaklardan yana şansınızı, kısmetinizi açıyor. Akademik veya yüksek öğrenim alanında başarılara imza atabilirsiniz. Yabancılardan destek görebilirsiniz. Aşk uzaklardan gelebilir.

18 Ocak 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

18 Ocak 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancılarla olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde kendinizi çok iyi hissedecek ve önemli anlaşmalar yapacaksınız.

18 Ocak 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunun 26 derecesinde Yeni Ay meydana geliyor. Yeni birya da ortaklık kurmak ya da ortaklıktan çıkma zamanı gelmiş çatmış. Daha fazla süreci öteleme durumunuz olmaz. Riske girip sorumluluklarınızla başarı elde edersiniz. Çalışmak koşuluyla istediğiniz hedeflere ulaşabileceğinizi anlama zamanı.

17 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketlisiniz ve çevrenizdekilere hareketli bir gün yaşatacaksınız. Enerji fazlalığının sebep olacağı konsantrasyon eksikliğine ve iç gerilime dikkat etmelisiniz. Son dönemde biraz ihmal ettiğiniz sağılığıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

18 Ocak 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 15" R
Ay
Koç
08° 44' 59"
Merkür
Koç
19° 45' 60"
Venüs
Boğa
07° 21' 54"
Mars
Koç
03° 42' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 60"
Satürn
Balık
17° 00' 58"
Uranüs
Boğa
22° 38' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 48"
Lilith
Başak
23° 54' 39"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>