İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri kendinizi değerlendirebilir, iç hesaplaşmalara yol açan pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan uzaklaşabilirsiniz. Gizemli duygusallıklara açıksınız. Hassas ilişkilerde aşırılıklar, beklenmedik tepkileri getirebilir. Bir arkadaşınızın kişisel gibi gösterdiği probleminin altında size kadar uzanan bir yol var.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 18 Şubat-20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince,hayatımızı ilgilendiren konularda yaşanabilecek zorluklar, engellerle baş edebilmek için disiplinli çalışmamızda yarar var. Balık burcu geçişlerinde genel olarak belli bir dağınıklık, hayale kapılma, bazen aşırı derecede fedakarlıkta bulunma, kendimizi kurban durumuna düşürme gibi haller oluşabilir. Ne istediğimizi bilmiyorsak, hedefimiz belli değilse kolayca yoldan çıkabiliriz. Bazen fazla etki altında kalabiliriz. Kimi zaman da, verdiğimiz sözleri tutamayabiliriz. Biz aklı başında olmak durumundayız. Güneş-Balık burcu geçişlerinde izlenimde bulunmak, piyasanın durumu gözlemlemek, işlerimizi ona göre ayarlamakta yarar var. Becerilerimizi, yeteneklerimizi hafife almamak lazım. Duygularımızın ayarını iyi yapmak gerekiyor. Saat 21:52 itibariyle hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcunda ilerleyecek. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar, partnerin nazından niyazından hoşlanmazlar. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasında gerçekleşecek sondördün,konularında hayalci davranmamak, ilişkimizi,ortaklığımızı ilgilendiren konularda da abartıya kaçmamak gerektiğini hatırlatıyor. Ben bilirim demek yerine, hangi seçenek benim için daha doğru olur demekte yarar var. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal alanda hareketli ve enerjik olabilirsin. Yorgunluğunu göz önüne alarak tedbirli olmak isteyebilirsin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün boyunca yoğun iletişim biçiminiz, planlarınızı aksatacak düzeye gelebilir. Karşınıza çıkan durumları fırsat noktasında görün. Dargın olduğunuz bir dostunuzla karşılaşabilir.Karşılıklı bir uzlaşma yaşayabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın arkadaşlarınızdan ya da eşinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Paylaşmak ve öğrenmek için harekete geçebilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep başkalarını düşünüyorsunuz. İradenizi kullanmalısınız. Yaptığınız iyilikler bir anda yok olabilir. Bu arada fazla açık sözlü oluşunuz sizi otoriter ve düşüncesiz gösterebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi,ve kariyer alanlarınızda göstereceksiniz. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, başkalarına yardım etmekten büyük bir keyif duyabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haberle heyecanlanacaksınız. Olayların hızlı gelişmesi kafanızı karıştırabilir. Güçlü değişimler içinde bulunduğunuzu hissedebilirsiniz. Olumlu beklentiler içinde bulunmaya gayret gösterin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün oldukça yoğun olabilir ve tüm vaktiniz koşuşturmacayla geçebilir. İletişim ve haberleşme de büyük ölçüde artacaktır. Yüz yüze bazı görüşmeler yapmak zorunda kalabilir, bu sebeple şehir içi seyahatlere çıkabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 28" R
Ay
Oğlak
00° 28' 52"
Merkür
Koç
16° 19' 32"
Venüs
Koç
28° 42' 56"
Mars
Balık
28° 17' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 14' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 14"
Lilith
Başak
23° 07' 55"
True Node
Koç
15° 25' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>