İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz ile ilgili sorunları çevrenizdeki insanlarla paylaşmanız sevgilinizin kulağına gidebilir ve bu durum sevgilinizle aranızda küçük bir tartışmaya yol açabilir. Sağduyulu davranmaya çalışın.

İş hayatına ilişkin konularda bazı iniş çıkışlar ve sorunlar yaşayabilirisiniz. Bunlar hakkında daha etraflıca düşünün. Duygularınız değişken bir periyot izleyecektir ve başarılı olabilirsiniz.

Bugün parasal konularda çevrenizdekilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz ve bu sizin için son derece tehlikeli bir durum yaratabilir. Parasal konularda kararlarınızı kendi başınıza vermelisiniz.

Yenilikler yapma isteğiniz artıyor ve küçük bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Enerjinizi doğru olarak yönlendirmeniz ve isteklerinizin üzerine gitme eğiliminiz sizin için güzel sonuçlar oluşturacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece sakin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sabah saatlerinde kendinizi bir çok konuda isteksiz hissedebilirsiniz. Bu isteksizlik sizi işlerinizi ve randevularınızı iptal etmenize sebep olabilir. Ailenizde size çok düşkün olan ve sürekli sizin iyiliğinizi düşünen biri var. Bugün bu insandan beklemediğiniz bir yadım görebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Salı günümüz iki önemli görünüm etkisinde başlıyor. Birincisi, saat 04:37 Mars-Uranüs görünümüdür. Hedeflerinizi gerçekleştirme ve sorunlarınızı tamamıyla ortadan kaldırma isteğiniz ön plandadır. Tabii ki bu isteğin yarattığı baskı, parasal meseleleri gündeminizin baş köşesine oturtur. Kişi ister istemez atak ve cesur davranması gerektiğini düşünür. Ancak işin içine duygular karışırsa ve bu duygular mantığınızla çelişirse ne yönde atım atmanız gerektiğini bilmeniz zorlaşabilir. Şöyle ki, madem kafanızın içinde para kazanma arzusu var. O zaman yapılması gereken özellikle şu aralar sakin ve aklı başında düşünmektir. Bazen birileriyle iyi geçinmek, deyim yerindeyse kaz gelen yerden tavuk esirgememek gerekebilir. Çaresizmişsiniz gibi sanki hep terslikler bizi bulacakmış gibi düşünmemeliyiz. İşte bugünkü enerjiler altında hedefinizi, maddi durumunuzu, kazanç alanlarınızı, ne yapmak istediğinizi bir kez daha düşününüz. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızı canlandırıyor, sizi mutlu edici gelişmeleri destekliyor. Ruhsal ve bedensel anlamda canınızı sıkan meseleleri geride bırakacak moral ve motivasyonu size kazandırıyor. İlişki meselelerine daha akılcı bakılmasında yardımcı oluyor. Evlatlarınızla ilgili meseleleri doğru ve faydalı şekilde yönlendirmenizde ve bu doğrultuda karar vermenizde güç aşılıyor. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde birtakım insanlar seni tartışmanın içine çekmeye çalışabilir; sakinliğini korumanda fayda var.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha kırılgan ve hassas bir gün geneli olabilir.Eşyalarınızı kaybetme ,unutma gibi durumlar deneyimleyebilirsiniz.Daha özenli olun.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşanan ani değişimleri kabullenmekte zorlanabilirsiniz. Ticari konulardaki gelişmeleri göz ardı etmeyin. İşlerinizi kontrolden geçirmeye çalışın. Bazı konular zihninizi bulandırabilir. İşlerinizde vereceğiniz mücadele gün içinde sonuç getirmeyebilir. Eğitimle ilgili konularda yabancılardan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Bugün sosyallik hayatınızın bir parçası adeta. Aile bireylerinize sürekli meydan okumak istiyorsunuz. Bir çocuk edasıyla yapmak istediğiniz her şeyi yapın.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişmeler gün içinde hüküm sürerken dalgınlığa, ihmallere her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Sakin ve dingin bir tutum sergilerken gelişmeleri oluruna bırakmayı tercih edebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan para alışverişlerinize dikkat edin. Bugün, maddiyata ya da güvene dayalı konularda sürtüşmeler söz konusu olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli anlaşmalara imza atabilir ya da sevdiğiniz kişiyle neşe, sevgi ve sevinci paylaşabilirsiniz. Ayrıca birden çok topluluk ve arkadaş grubuyla bir araya gelip günü oldukça hareketli geçirmeniz mümkün olacak. Yeni ilişkilerle tanışır ya da yeni eğitim programlarına dahil olursunuz. Daha önce başlamış olduğunuz eğitimleri bitirirsiniz. Akademik programlara destek vermek, seyahat çıkmak gibi konular gündeme gelir.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 27" R
Ay
Koç
02° 14' 30"
Merkür
Koç
19° 27' 05"
Venüs
Boğa
06° 49' 06"
Mars
Koç
03° 21' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 58' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 06"
Neptün
Balık
29° 02' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 20"
Lilith
Başak
23° 51' 42"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>