İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sürekli arayacak ve sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşıyorsunuz. Ama beri yanda içinizde, bu yeni ilişkiden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var.

Bugün yapacağınız bir görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir. Ama siz ilişkilerden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz.

Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. Yakında küçük bir para haberiniz var.

Üçlü bir ilişki içinde bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz. Konuyla ilgili duygusal olmaya hakkınız olduğu yönünde de bir savunmanız var. Sonuçta olayı sorun haline getiriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:20 Ay-Merkür kavuşumu, ailevi veya özel konularda biraz eleştirel davranırsınız. Sizi endişelendiren sorunlar vardır. Bunların mutlaka düzelmesi gerekliliği sizi düşündürüyordur. Ev içinde düzenleme, ihtiyaçların satın alımı, temizlik, onarım gibi işlerinizle uğraşabilirsiniz. Geçmişte yaşanmış bir takım meseleler aklınıza gelebilir. Bunlar hakkında fikirlerinizi dile getirirsiniz. Saat 05:46 Ay-Neptün karşıtlığı, kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor. Ayrıntılar bir hayli dikkatinizi çeker, işlerinizi halletme istersiniz. Fakat sıkıntıya da gelemezsiniz. Saat 10:32 Güneş-Chiron karşıtlığı, hassas düşünmenin, zora pek gelememenin, kırılgan ve kabullenici tarzda hareket etmenin işaretçisi. Siz disiplinli çalışmakta çoğu zaman zorlanmaktasınız. İşinizle alakalı konularda bazen gereğinden fazla verici, fedakar davranmakta kimi zaman da her şeyden uzak durmaktasınız. Sanki birilerinin gelip sizi kurtarmasını, önünüze altın tepsiyle gelip bir şeyler sunmasını bekliyorsanız tabii ki bu karşıtlık etkisi altında endişelenebilirsiniz. Burada asıl yapılması gereken dürüst bir şekilde ne isteğinizi, geleceğinizle alakalı ne gibi beklentileriniz olduğunu bir daha düşünmek ve ideallerinize sahip çıkmaktır. Saat 13:35 Ay-Pluto görünümü, zihinsel ve duygusal anlamda derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? bunları bilmek isteriz. Saat 22:10 Ay-Satürn görünüm etkisinde hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak.

19 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önem verdiğin konularla ilgilenmek isteyebilir, dış görünüşünde değişiklik yapmak isteyebilirsin.

19 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha kırılgan ve hassas bir gün geneli olabilir. Eşyalarınızı kaybetme, unutma gibi durumlar deneyimleyebilirsiniz. Daha özenli olun.

19 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım etmeniz gerekebilir. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var. Ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bu burcun üyelerinin bir kısmı gönül kırgınlığı ile çivi çiviyi söker misali değişik partner arayışına girecektir. Diğer bölümü ise ayrılık yaşadığı kişilerden haber alarak gününü gün ederek mutlu olacaklar. PARA: Harcamalarınızı özenle seçerek hem kendinizi hem ailenizi mutlu ediyorsunuz. Parasal açıdan rahatlayacaksınız, ödemeler kolaylaşacak. SAĞLIK: Bayanlar sık renk değiştirme gayreti göstererek saç sağlığını bozmaktalar.

19 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile konuları kafanızı kurcalayabilir. Kurulu düzeninizi gözden geçirmek esas olacak. Bunları yaparken eşiniz veya ailenizden destek alabilirsiniz. Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

19 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Başak burcunda seyahati sizin gibi entelektüel bir insanın bol bol çalışmasını ve üretken olmasını sağlar. Evde detay gerektiren her tür işi bugün sonuçlandırma şansınız oldukça yüksek. Ne de olsa yönetici gezegeniniz Merkür de becerikli Başak'ta en güçlü konumunda yer almakta. Evde tadilat, tamirat işleriyle de meşgul olabilirsiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 55" R
Ay
Koç
10° 41' 16"
Merkür
Koç
19° 51' 46"
Venüs
Boğa
07° 31' 39"
Mars
Koç
03° 48' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 51"
Satürn
Balık
17° 01' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 14"
Lilith
Başak
23° 55' 31"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>