İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişiklerin, son zamanlarda takındığınız çekingenlikle ilgisi var. Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir.

19 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:58 Ay-Venüs kavuşumu, başkalarının veya kendinizin hakları konusunda bir hayli savaşçısınızdır. Ayrıca ilişki kurma biçiminiz gayet olumludur. Birçok kişi sizi takip edebilir, başarılı bulabilir. Bu oluşum zevklerinize olan düşkünlüğünüzün de işaretçisidir. Aşkta sizi şanslı ve aktif kılabilir. Saat 02:15 Güneş-Chiron kavuşum etkisi, mesleki ve toplumsal hayatınız üzerinde etkili olacak ve size bugüne dek yapmış olduğunuz yanlışları göstererek, bundan sonrası adına nasıl hareket etmeniz gerektiğini öğretecektir. Bazen yanlış seçimlerde bulunur, hatalarımızı görmezden gelir, inatla devam eder veya başarısızlığımıza türlü bahaneler bularak, hatta bunlara inanarak yaşamayı sürdürürüz. Sonra da ne kadar talihsizim diyerek kadere yükleniriz. Bize göre haklıyızdır ancak kimse bunu kabul etmiyordur. Hayat acımasızdır ve hep bizim üzerimize geliyordur. İşte bu kavuşum sayesinde, - Evet ben bir insanım ve şuralarda yanlış yaptığımı, hatalı olduğumu kabul ediyorum ve kendimi bağışlıyorum dediğinizde bundan sonrasında daha iyi adımlar atabilmeniz ve doğru seçimlerde bulunmanız kolaylaşır. Hatta tecrübelerinizle başkalarını da örnek olur, onları şifalandırabilirsiniz. Saat 02:47 Ay-Merkür kavuşumu, aktif bir iletişimin simgesidir. Yakın bulduğunuz arkadaşlarınızla konuşabilirsiniz. Saat 12:05 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 22:29-20 Mart saat 04:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır. Yeni haftanın hepimiz için olumlu yönde geçmesi dileğimle,

19 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Entelektüel konulara ağırlık vereceğin bir gün. Tecrübelerle anlam kazandığını anlayacaksın.

19 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal ilişkilerinizde gayet hareketli ve bir o kadar da yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın daveti üzerine bir yerden bir yere gitmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken konu fikir çatışması yaşadığınız kişilere karşı fazlasıyla sert davranmak olmamalıdır. Herkesin farklı düşünceler içerisinde olması gayet doğal bir olaydır.

19 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili fedakârlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Çöpçatan bir arkadaşınız sizi yeni bir ilişki için birisiyle tanıştırabilir. Arkadaş gruplarınız içinde konuşmacı olarak yer alabilirsiniz. İletişim üslubunuzda daha sabırsız ve açık sözlü olabilirsiniz. İletişim kaynaklı problemler yaşamamaya özen gösterin.

19 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Ailenizi ilgilendiren konularda her zamankinden daha hassas olmalı yaşanan olaylar ne kadar sinir bozucu olsa da dengeleri korumayı sağlamalısınız. Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda duygusal olarak farklı bir gün sizi bekliyor. Değişik davetler devreye girebilir. Geleceğiniz adına şanslı bir dönemdesiniz. Çevrenizden destek göreceksiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken sosyal ilişkilerinize canlılık taşıyacak, arkadaşlarınızla keyif aldığınız ortamlarda bulunabilir, pek çoğuyla hasret giderebilirsiniz. Bu ortamda yeni tanışacağınız birinden aniden hoşlanabilirsiniz. Tiyatro, sinema gibi sanat etkinlikleri stresligününden sonra size ilaç gibi gelecektir.

19 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın hoş ve eğlenceli alanlarına kaymak için büyük bir istek duyabilirsiniz. İşlerinizi bile bu alanlarla ilişkilendirmeyi, faaliyetlerinizi bu şekilde sürdürmeyi düşünebilirsiniz. Konuyla ilgili olarak çeşitli planlamalara başlamanız da mümkündür.

19 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>