İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir. İlişkinizin heyecanı dolu, dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı.

Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz.

Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor. İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir.

İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki bir haberle harekete geçecek ve sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda, sizden daha çok yakınlık ve ilgi bekleyenler var. Uzak kaldığınız ilişkileri aksatabiliyorsunuz. Bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşayabilirsiniz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 08:21 Ay-Venüs görünümü, ilişkilerimizde hemhem maddi anlamda sorunlarımızın bir an önce bitmesini arzuluyoruz. Para veya başka meselelerin problem yaratmasından hoşlanmıyoruz. Ilımlı davranışlar gönlümüzü okşayabilir. Saat 11:00 Ay-Mars görünümüyle adım atıyoruz ve bazı insanlarla aranızda yaşanabilecek inatlaşmalara karşı dikkatli oluyoruz. Saat 12:56-13:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, hisseli paralar,ortaklarıyla aranızdaki paylaşımlar, partnerinizin ruhsal veyasorunları zorlayıcı olabilir. Dengesiz ve tutarsız hareketler, sürekli endişeli tepkiler canınızı sıkabilir. Olayları tersinden almak yerine, birbirinize yardımcı olmakta yarar vardır. Saat 13:51 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizle olan her türlü bağlantınızda, tarafsız düşünmenizi ve sempatik bir şekilde davranmanızı sağlayıcıdır. İster yeni bir ortama girin, ister tanıdıklarınızla bir arada olun fark etmez, bugün farklı ve sıra dışı değişimlere açıksınızdır. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü değişime açık, yenilikleri kucaklayıcı ve kendinizden emin bir şekilde hayata sarılmamızı sağlıyor. Ancak Merkür gerilediği için, 3 Mayıs tarihine kadar tabii ki yeni olan her şeyin gözden geçirilmesinde yarar var. Kişi mantıklı ve soğukkanlı bir şekilde düşünürse, ne yapması gerektiğini bilecektir. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetiştirmen gereken işlerde temkinli olman gereken bir gündesin. Bugün yoğun ve koşuşturmalı geçebilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda amaçlarınız için yaptığınız fedakarlıklar uzun vadede olumsuz sonuçlar doğurabilir. Geçmişte söylemiş olduğunuz bir yalan aniden ortaya çıkıp sizi zor durumda bırakabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konular sizi rahatsız edebilir. Ortaklı konularda mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Günün ikinci yarısında sorumluluklarınız artabilir. Uğraştığınız işlerde başarı elde etmek isteyebilirsiniz. İşle ilgili yolculuklar gündeme gelebilir. Olayları daha iyi görmeniz için fırsatlar oluşabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız

19 Nisan 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda amaçlarınız için yaptığınız fedakârlıklar uzun vadede olumsuz sonuçlar doğurabilir. Geçmişte söylemiş olduğunuz bir yalan aniden ortaya çıkıp sizi zor durumda bırakabilir.

19 Nisan 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik oluşumlar hayatınızın yönünü şekillendirebilir. Geçmişe takılı kalmış konularınız varsa bunlardan kurtulmanın ve bilinçaltınızı düzenlemenin tam zamanı!

19 Nisan 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir öğleden sonra yaşayacaksınız. Bu konularda sosyalleşebilirsiniz. Astroloji bugün daha çok ilginizi çekecektir. Havacılıkla ilgili teknolojiler olan yaklaşım yoğunlaşabilir. Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Bir ay boyunca odaklandığınız konular bilinçaltı fenomenleriniz, kontrolünüz dışında gelişen konular ve aldanma, aldatılma gibi zihinsel hareketlerinizin sorgulanması olacaktır.

19 Nisan 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

19 Nisan 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>