İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı sorunlara küçümser bakışınız ayrı ayrı sorunlara yol açabiliyor. İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olmamalı. İlişkinizdeki gayretler ve başarılar tek taraflı değil.

Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz, harika bir toplantınız olacak. Size sadece hırsa kapılıp acelecilik etmemek düşüyor.

Parasızlık günleriniz gerilerde kalıyor. Birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan bazıları, doğru değerlendirmeniz durumunda sizi oldukça fazla sevindirebilir.

Bazı belirtiler var, ama görebilmeniz gerekiyor. Önünüzdeki günler içersinde bazı ataklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size önceden verilmiş olan bir söz, bugünlerde yerine getirilebilir. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizi ötesinde kazanımlara hazır olun. Bir dostluk konusunda daha da fazla yapacağınız şeyler var. Önceden planladığınız bir alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz, ama. birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 11:25 Ay-Uranüs görünümüyle yeni haftayı selamlıyoruz. Geçici sıkıntıların sizin yolunuzdan döndürmemesi gerektiğini işaret ediyor.  Yolunuz evet uzun, ancak hedefinizden şaşmazsanız emin olunuz ki, her güçlüğün altından kalkabilirsiniz. Son görünümü Pluto ile kavuşum olan Ay, saat 12:25-20 Ocak saat 15:00 boşlukta ilerleyecek. Bu uzun süre, bir çok mesele üzerinde yüzleşmede bulunmak yönünde etkilidir. Bir miktar insanı dış dünya ile olan temasından uzak tutabilir. Belli bir mesafe koyabiliriz.  Her durumu sağlamlık ölçüsü çerçevesinde ele alabilir. Ancak bu tümüyle iç dünyanıza kapanmanız anlamına gelmiyor. Sadece endişe yaratan noktaları ele alarak, bunların iç farkındalığımızla gidermeye çalışacağız. Saat 13:07 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünümü finansal ve ilişkimizle ilgili meselelerin bir tek açıdan değil, her yönüyle gerçekçi ve hakkaniyetli bir şekilde ele alınmasının önemini gösteriyor. Saat 15:44 Venüs-Jüpiter karşıtlığı, tanışma, karşılaşma, ilişki kurma, bağlantıya geçme, kendimizi öne sürme, pozitif yönde hareket etme anlamında bizi teşvik edicidir. Ancak bütün bunların bilinçli şekilde yapılması, aceleye getirilmemesi, önüne ardına bakılması yararlı olur. Çünkü hem Merkür gölgeli günlerindeyiz hem de Jüpiter geri hareket dönemindeyiz. Abartmadan, bilinçli hareket edelim. Anında tanışıp, sonra sıkılmayalım. O anda karar verip, sonra sıkılmayalım dostlarım. Bu görünüm birkaç ay öncesi durumları hatırlatıcı, yeni bir bakış açısıyla ele almamızı sağlayabilir. Canı gönülden sevgilerimle, mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilinçaltınızda yoğunlaştığınız konuların sizi olumlu etkilediği gerçek. Bazı planladığınız konuların sizin tarzınıza uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Gizli duyguların sizi etkilediği bir gün. Alınganlık göstermeniz için hiçbir neden yok. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenilikçi olmanız ve farklı yöntemler denemeniz birlikte olmak ya da birlikte hareket etmek istediğiniz kişileri etkilemenize yardım edebilir. Yapacağınız değişiklikler hayatınıza da olumlu etki edecektir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan İkizler keyifli haberler alacaksınız.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğlenceli, neşeli ve keyifli zaman geçirebileceğiniz bugün, özel yaşamınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabilir, işlerinizin tanıtımları ile ilgilenebilir, gezi, tatil planı oluşturabilir, çocuklarınızın bakımı ve ihtiyaçları ile ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde ani gerginliklerden uzak durmanız önemlidir.

19 Ocak 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler sizi bazı konularda baskı altına almaya çalışabilir. Bu konuda dikkatli olun ancak sakın sert tepkiler göstermeyin; sabretmeye çalışmalısınız. Bu konuda uzun vadeli planlar da yapabilirsiniz.

19 Ocak 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>