İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve bu anlamda yeni kararlar alabilirsiniz. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak bunları çok fazla önemsemeyeceksiniz.

İş yaşamınızda istikrarlı bir şekilde çalışabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki işleri tamamlamak için uğraşacaksınız. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşabileceksiniz.

Maddi konulara olan ilginiz artacaktır ve bu anlamda yeni çalışmalar yapabileceksiniz. Bugün maddi konularda son derece başarılı olabileceksiniz ve bu konuda bir hareketlenme olabilir.

Bazı yeni başlangıçlar yapabilirsiniz ve beklentileriniz doğrultusunda adımlar atabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:15 Ay-Satürn görünüm etkisinde parasal sıkışıklığa çözüm bulmaya çalışırız. Bir şeyleri halledebilmek, ilerlemek için mücadele veririz. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide uyum ve geleceğe dönük düşünülmesini sağlıyor. Karşı cinsi etkileme gücünüz yüksek. Böyle bir günde önemli kararlar alınır. Olumlu ve talihli bir gün. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, toplumsal hayatta kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi, duygularımızı net bir şekilde ortaya koymamızı, haksızlıklarla mücadele etmemizi sağlıyor. Çevremizle bağımız gayet güçlü. İşlerimizi yoluna koyarak, planladığımız şekilde hareket ederek ilerleyebiliriz. Her konuda gelişimden yanayız. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, toplumsal ve özel ilişkilerde aktif hareket etmenizi, bilgi ve yeni deneyimlere açık olmanız, farklı görüşte olan kişilerle bağlantı kurarak hedefinize varmanızı sağlayıcıdır. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni oldukça hareketli bir gün bekliyor. Sorumlulukların zor durumda kalmana sebep olacak.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin şu zamanda yerine gelmesi an meselesidir. Ancak siz bunu yeteri kadar istiyor musunuz? Bunu bilmeniz gerekiyor. Bir zamanlar çok isteyip de geri tepen şeyler artık hayatınıza dâhil olmak niyetinde. Ayrıca sosyal çevrenizden bazı kişilerin maskesini düşürdüğüne şahitlik edebilirsiniz. Dikkatli olup herkese güvenmemeyi öğrenmeli ve bazı sırları sadece kendinize saklamayı öğrenmelisiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek ümitleriniz konusunda sabırsızlıklar ya da aceleci tavırlar sergileyebilirsiniz. Arkadaş gruplarınız içinde aktif bir gün yaşayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda para harcarken daha temkinli olmalısınız. Toplumsal alanda yeni gruplara üye olmanız mümkün olabilir. Beklediğiniz bir para ödemesi varsa bu konuda gecikmeler yaşanabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça gergin çatacak yer arayan bir ruh hali içinde bulabilirsiniz. Yalnız kalma ihtiyacınız oldukça yüksek olacağından ikili ilişkilerinizde tahammülsüz davranışlar sergileyebilir ve ilişkilerinizi zedeleyecek kelimeler sarf edebilirsiniz. Öncelikle sakin olmayı başarmaya çalışmalı ve öfkenizi kontrol altına almaya çalışmalısınız. İş hayatınızda yapmakta olduğunuz bir girişimi engellemek için birlikte çalıştığınız bazı insanların entrikalarıyla karşı karşıya kalabilir ve haklılığınızı ispatlamak durumunda kalabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı ve ikili tartışmalara girmeden bu olayların arkasında kimin olduğunu bulmaya yönelmelisiniz.. Bu süreçte işinizle ilgili gelişme ve yenilikleri çok iyi değerlendirmelisiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda, arkadaş meclislerinizde duygusal olarak farklı bir gün sizleri bekliyor. Değişik organizasyonlar devreye girebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda sıralanan gezegenlere artık yöneticiniz Merkür de eşlik ediyor. İş dünyasında yaptığınız iyiliklerle adınızı duyurursunuz. Paradan çok fayda getiren işlere yöneleceksiniz. Bağış usulü projeler gündeme gelebilir. Annenizin sağlığı ile uğraşabilirsiniz. Sinema ve film dünyasında öne çıkan haberler ilginizi çekebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı sahip olduğunuz sorumluluklar ve evdeki görevleriniz, bugün artış gösterebilirler. Artmasalar bile, karamsar yapınızdan ötürü onları gözünüzde büyütebilirsiniz. Geçmişte yaptığınız bir eylemle ilgili pişmanlık da duyabilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 52' 44" R
Ay
Boğa
15° 42' 06" R
Merkür
Koç
21° 46' 41"
Venüs
Boğa
10° 28' 09"
Mars
Koç
05° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 45' 33"
Satürn
Balık
17° 13' 12"
Uranüs
Boğa
22° 47' 23"
Neptün
Balık
29° 07' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
21° 05' 03"
Lilith
Başak
24° 11' 25"
True Node
Koç
15° 21' 35"
Son Güncelleme : 08/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>