İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Aydınlanmasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Belli ki, sevgiliniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil.

Yeni arayışların size kazandıracağını hissediyorsunuz. Bu hissiniz sizi yanıltmayacak. Son derece yaratıcı bir devreden geçiyorsunuz. Yaratıcılığınızı yeterince geliştirebileceğiniz ilişiklere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Düşündüğünüz büyük harcamaya girmeden önce ayrıntılı bir hesap çıkarmanız gerekiyor. Belki de bazı ihtiyaçlarınızı ertelemeli, kredi kartınızın tahriklerine gelmemelisiniz.

Daha açık olmanızda yarar var. Duyarlı olduğunuz konularda duyarsız tavırlar sergilemeniz anlamsız. Etrafınızda olup bitenler sizin için çok önemli, ama bunlara yeterince önem verdiğinizi göstermeniz iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bu özelliğiniz, dostluğunuzdan çıkarcı biçimde yararlanılmasına neden oluyor. Bugün ya da yarın kalabalık bir grup içinde olabilirsiniz. Ruh haliniz çok iyi, son derece neşelisiniz. çevrenizde bu neşenizi paylaştığınız pek çok yakınınız var.

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Aileniz başta olmak üzere, birlikte yaşadığınız kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı aksaklıkları ele alarak düzenlemenizde yardımcıdır. Ancak bu incelemede çoğu zaman eleştirinin dozunu kaçırma riskimiz vardır. Ayrıca kolayca her şeyden tatmin olmayız. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Ancak illaki her şey istediğiniz gibi olsun diye de diretmemek gerekir. çünkü olmadığı takdirde kendinizi sevilmiyor, değerli bulmuyor gibi hissedebilirsiniz. Bazen anlayışlı davranırken, bazen tam tersi tavırlar içinde oluşunuz, doğaldır ki huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir.  Bu süreçte beklenmedik bir takım sıkıntılar, aşk hayatınızla ilgili konularda arzu etmediğiniz durumlar yaşandığında, lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde bunları halletmeye çalışınız. Saat 03:47 Ay-Başak seyir etkinliğinde, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titizlenirsiniz. Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız gerekebilir. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu gayet olumlu. Çünkü hem hayatın lezzetli yanlarının tadına varmanızda ve hissetmenizde destek oluyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi güçlendiriyor. İnsanlar sizin özel ve renkli olan kişiliğinizin farkına varıyorlar. Yenilikte bulunma arzunuz yüreğinizde büyüyor. Kaliteyi önemsiyorsunuz. İnsanların güzelliklere layık olduğunu düşündüğünüz için, her sözünüzle, tavrınızla gözlerin üzerinize çevrilmesi kolaylaşıyor. Yeni tanışmalar, buluşmalar, paylaşımlar bugün gayet olumlu. Hayatınızda bazı belirsizlikler olsa bile bunların çözüme kavuşacağından şüpheniz kalmıyor. Moralinizin ve ağız tadınızın  yerinde olacağını söylemeliyim. Saat 04:07 Merkür-Uranüs görünümü, hedefinizi gerçekleştirme ve sorunlarınızı tamamıyla ortadan kaldırma isteğiniz ön plandadır. Tabii ki bu isteğin yarattığı baskı parasal meseleleri gündeminizin başköşesine oturtur. Para varsa amaçlar gerçekleşebilecek, yine para varsa sorunlar ortadan kalkacaktır. Durum böyle olunca kişi ister istemez atak ve cesur davranması gerektiğini düşünür. Ancak işin içine duygular karışırsa ve bu duygular mantığınızla çelişirse ne yönde atım atmanız gerektiğini bilmeniz zorlaşabilir. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığı,  kararlarınızı bilinçli şekilde gözden geçirmenizin mutlak gerekli olduğunu gösteriyor.  İnsanlar dışarıdan baktıklarında belki ne düşündüğünüzü fark etmeyecekler.  Ancak siz dış etrafınızdaki insanları  gayet iyi gözlemleriniz. Eviniz veya ailenizle ilgili konular bu saatlerde ön plandadır. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güne çok dinamik bir şekilde başlayabilirsiniz. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız sizi engelleyen tavırlarınızdan insanlardan uzaklaşacağınız harika enerjilerle dolu bir gündesiniz. Özelliklehayatınız da hak ettiğiniz değeri ve yeri almaya başlayacaksınız. Bugün finansal konular da sürpriz gelişmeler yaşayabilir. Eski bir alacağınızın ödenmesi ile rahatlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkininizle ilgili şükretmenize ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark etmenize neden olacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz kişileri memnun edecek şeyler yapabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda. Sizi geliştirecek veya katma değer sağlayacak aktivitelere zaman ayırabileceğiniz bir gün. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizle, evle ilgili işlerle ilgilenmek için uygun fırsatlar var. Evde, özel hayatınızda güzel imkanlar yaratabilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Uzun süre çevrenizden ve dostlarınızdan uzak kalarak gizli planlar yapıyordunuz. Bugün bu planlarınızın açığa çıkma günü. Herkes sizi hayranlıkla izleyecek.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın son gününde, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan iletişiminizde farklı tepkiler verebilirsiniz. Kendi para durumunuza odaklandığınız bu günlerde, ortaklaşa para konuları veya harcamaları sizi zorlayabilir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünve eğitim hayatınızda otorite konumundaki insanlarla iletişiminiz mükemmel olacaktır. Sizi keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Aile hayatınızda kardeşlerinizde ilişkileriniz de emek verip sevdiğiniz insanların sizi ödüllendirir tarzda yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizden emin cesur ve çekici tavırlarınızda karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar ve kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 50' 36" R
Ay
Yengeç
25° 52' 21" R
Merkür
Koç
26° 55' 22"
Venüs
Boğa
16° 47' 28"
Mars
Koç
09° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 58' 10"
Satürn
Balık
17° 36' 41"
Uranüs
Boğa
23° 05' 18"
Neptün
Balık
29° 15' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 44"
Chiron
Koç
21° 21' 28"
Lilith
Başak
24° 45' 36"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 13/05/2024 05:45

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>