İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin sizi dinlememesi, en sonunda yine kendi bildiğini okuması canınıza tak etmiş. Unutmayın ki siz onun annesi/babası değilsiniz. Biraz geri çekilseniz iyi olur.

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker.

Para ateş gibi elinizi yakıyor sanki. Harcamalarınız almış başını gitmiş. Bir aile büyüğünden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Artık sorumluluk sahibi olmanın zamanı geldi.

Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde birtakım danışmalarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bunları bulabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Pek kimseye belli etmeseniz de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler üzerinde tedirginlik duyabiliriz. Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 17:49 itibariyle hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek isteyeceğiniz Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından hiç mi hiç hoşlanmazlar.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi yüksek yerlere götürecek bereketli kişilerle şanslı karşılaşmalar vardır. Bu süreçte karşılaştığınız kişiler sizi elinizden tutup yukarılara çekecek, hiç düşünmediğiniz işlerin başına kolaylıkla gelmenizi sağlayacaklardır. Öz güven sorununuzu kesin olarak halledersiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz. Bu kişiler sizi yavaşlatabilirler. Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz. Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Başarılı olmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki hırslarınızı kontrol etmenizde fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda yeni alternatifler üretmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. Ortaklı konularla uğraşabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,alanlarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Sizi az tanıyan insanların hayatına kendi hayatınızdan daha fazla değer veriyorsunuz. Bu durum sevdiğiniz insanın gözünden kaçmayabilir.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinizin hareketlendiği dönem devam ediyor. Hızlı kararlar alabilir, fikirlerinizi çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz. Geleceğe yönelik ilginç projeler geliştirebilir ve destek alabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir çeşit gerilim içinde olabilirsiniz ve ufak tefek şeylere bile hemen tepki gösterebilirsiniz. Yine de, bu tepkilerinizin aşırıya kaçmasını engelleyebilirseniz, küçük ya da büyük her türlü aksaklığın düzeltilmesini sağlayacak tartışmalar da yapma şansını bulabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 07" R
Ay
Balık
29° 53' 38"
Merkür
Koç
19° 20' 25"
Venüs
Boğa
06° 37' 15"
Mars
Koç
03° 14' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 29"
Satürn
Balık
16° 57' 58"
Uranüs
Boğa
22° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 48"
Lilith
Başak
23° 50' 38"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>