İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayaklarınız yere basmıyor. Aşıksınız ama bu aşkta kendinizi biraz geri plana atmışsınız. Önceliklerinizi iyi değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde ilişkinizde tatminsizlikler doğabilir.

Bugün Koç burcu insanı için oldukça verimli geçebilir. Zihin gücünüzü işlek bir şekilde kullanabilecek, yeniliklere uyum sağlayacak, ani kararların başarıyla üstesinden geleceksiniz.

Kafanızdaki yatırım planını neredeyse karara bağlamışsınız. Bilir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak.

Ev değiştirme planı içinde olan Koçlar biraz daha uzun arayışları göze alsınlar. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özlem duyulduğunuz bir yer var. Oradan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiş gibisiniz. Bu karşılıklı özlem, çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek. Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz.

31 Ocak 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:50 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde maddi açıdan rahat yaşama arzunuz gayet belirgindir. Ele avuca sığmaz, herkesten daha çabuk düşünmenizi sağlayan üstün zekaya sahip olduğunuz için, değerinizin anlaşılmasını isteyeceksiniz. Akrep  burcunda ilerleyen Ay, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 22:57  Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir.  Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Mutlu, keyifli, aşk dolu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

31 Ocak 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni girişimlere başlamada büyük kolaylıklar elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz maddi varlıkların hayatınıza bu süreçte girdiğini deneyimlersiniz. Otoriteler, ebeveynler, sizde daha üste olan herkes ile kolaylıkla anlaşma sağlanır. Beklenmeyen birçok olay aniden ve hızla olumlu şekilde gelişir.

31 Ocak 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayın son günlerinde, ilginç tesadüfler sizi hayatınızda önemli bir rol oynayabilecek kişilerle karşılaşmanıza veya daha önceden tanıdığınız kişiler sayesinde hayatınızda yeni bir sayfa açılmasına neden olabilir veya maddi başlıklı konularda ufaklı büyüklü fırsatlar ya da olanaklar yakalayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini huzursuz ortamlarda veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Ancak bu huzursuz enerji güne taşınmıyor. Gün içerisinde sadece iddiacı, ısrarcı, sorgulayıcı veya takıntılı tavırlar içerisine girmemeye çalışmalıyız. Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bunun dışında, ikili ilişkilerimiz açısından duygusal ve romantik bir hafta sonundayız. İlişkilerimizde düşüncelerimizi en iyi şekilde ifade edebilir, olumlu ilişkiler veyabirlikleri kurabiliriz. Kini bir kenara bırakıp, affetme enerjisini kullanabiliriz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarımızda ve işlerimizde de yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ocak 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın uğraşmanız gereken ödevler olabilir. Enerjinizi iyi bir plan içinde kullanmaya bakın.

31 Ocak 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Ocak 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. İşlerinizi keyifle toparlayacaksınız. Bir yandan normal günlük işleriniz, diğer yandan bulunmanız gereken ortamlar üzerinizde strese neden olmasın.

31 Ocak 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karamsar duygularınızın baskısını içinizde hissedebilirsiniz. Ancak, bu durumu sevdiğinize yansıtmayacak ve endişelerinizi kontrol altına alacaksınız. Parasal konulara yönelik bazı terslikler yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetler sizi rahatlatacak ve keyiflendirecek.

31 Ocak 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yükünün bugün artabilecek olması, herşey ile aceleyle, hatta neredeyse panik halinde ilgilenmenize neden olabilir. Bu nedenle önemli detayları atlayabilir, önemli noktalar üzerinde yeterince kafa yormayabilir ve sonuçta da sizi üzecek hatalı işlemler yapabilirsiniz.

31 Ocak 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 27" R
Ay
Koç
03° 14' 56"
Merkür
Koç
19° 29' 58"
Venüs
Boğa
06° 54' 11"
Mars
Koç
03° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 43"
Satürn
Balık
16° 59' 07"
Uranüs
Boğa
22° 37' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 34"
Lilith
Başak
23° 52' 09"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>