İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşkla alakalı tartışmalara bile ilgisiz kalıyor, o tanıdık aşk yorumlarını yapmıyorsunuz. Aşk ilişkiniz tekdüzeliğini sürdürüyor. Bunu artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış gibi bir haliniz var

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyor ve bu ilişkiler yüzünden işinize karşı bir küskünlük yaşıyorsunuz. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir.

Genel olarak bir sorununuz yok. Ailenizin bir işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora soktu. Bunu onlara belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki bazı çözümsüzlüklere fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline geliyor. Önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Pazartesi günlerinden hoşlanmıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey hoşnutsuzluğunuzu iyice arttıracak. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:34 Ay-Jüpiter karşıtlığı, gönlümüzce hareket etmek arzumuzu işaret ediyor. Eğer bir şeyler bizi sinirlendiriyorsa buna tepki gösteririz. Bize müdahale etmeleri, özgürlüğümüzü kısıtlamaları hoşumuza gitmez. Aşkta denge, paylaşım, uyum bizi mutlu eder. Fakat yine de, bizim dediğimiz olsun isteriz. Saat 13:43 Güneş-Uranüs karşıtlığında yeni bir aşk her an kapımızı çalabilir. Bir yandan huzurlu, uyumlu paylaşım isteriz ancak diğer yandan üzerimizde baskı uygulanmasına gelemeyiz. Sosyal hayatımız bu tarihlerde hızlanır. Değişik insanlarla bir araya gelebiliriz. Burada önemli olan kafamızın içindeki ilişki kriterlerini gözden geçirmek ve buna göre karar vermektir. Dengeli paylaşımlar tabii ki çok kıymetlidir. Problemli bir ilişkimiz varsa, bugün dikkatli olmamızda yarar görüyorum. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, toplum içinde genel olarak kendinizi öne alacak şekilde hareket edersiniz. Kafanıza taktığınız birvarsa, mutlaka olmalıdır. Aktifsiniz. Ancakve özel ortaklık ilişkilerinde ve maddi konularda tedbirli olmakta yarar var. Saat 14:47 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, günü keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım. Saat 16:54 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında,  bilginizi gösterme hevesiniz, liderliğinizi kabul ettirmeye çalışmanız, isteklerinizi dile getirmeniz gayet kolaydır. Birilerine tabii olmak yerine, onların sizi örnek almalarını dilersiniz. Saat 18:20 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenizin sizden destek beklediklerini bildiğiniz halde, olayların dışında yaşamak gibi bir takıntınız var. Duygusal ilişkinizde karşılıklı beklentiler içinde olmanız, ikinizi de farklı bir şekilde etkiliyor. Siz gizlilikten hoşlanmadığınız için; onunda aynı davranışlar içinde olmasını istemeniz, karşı tarafı pozitif bir şekilde etkileyecektir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tüm gerçeklere hakim değilseniz, ani kararlar almak zorunda hissetmeyin. Güvende olmak sonradan üzülmekten daha iyidir. Özellikle maddi başlıklı konularda bu anlamda daha dikkatli olmanın faydasını görebilirsiniz. Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda sosyal konulara, gruplara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Gelecek yönünde ani düşünceler ortaya atabilirsiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Gücü seviyor ve özel dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, gün içinde özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir. Sosyal ortamlarda daha önceden verilmiş sözler sizi zor durumda bırakabilir.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimin, organizasyonların ve arkadaşlarınızla birlikte başlatacağınız enerjik çalışmaların keyfini çıkartabilirsiniz. Sürprizli gelişmeler, canlı aktiviteler kaydedebilirsiniz.Mesleki kazanımlarınızda şaşırtıcı artışlar meydana gelebilir. Davranış ve beklentilerinizde sabırlı bir tutum sergilerseniz takdir ve başarı kaçınılmaz olacaktır. Akşam saatlerinde sabırsız, zorlayıcı ve ısrarcı bir davranış yapısına sahip olabilirsiniz. Arkadaş gruplarınız içerisinde bu davranış yapınız nedeniyle eleştiri almanız olağandır. Ani öfke patlamalarına dikkat etmelisiniz.

15 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

15 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>