İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz. Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor.

Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak. Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz.

Savurganlığınızın sıkıntısını yine siz yaşıyorsunuz. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz. Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor.

Kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz. Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 20 Eylül saat 08:30 Başak burcunda doğacak Yeniay, evimiz ve ailemizle ilgili her meseleyi detaylıca gözden geçirdiğimiz ve düzgün şekilde işlerliğine önemsediğimiz, temizliğimize, düzenimize dikkat ettiğimiz bir dönem ve etkidir. İş-ev arasındaki her türlü meselenin de dengeli ve ahenkli olacak şekilde ayarlanmasına bu Yeniayda özen göstereceğiz. Bugün Venüs-Başak burcunda seyrine başlıyor. Böylece bizler bu Yeniayda, başkalarından beklediğimiz ilgi ve sevgiyi, hissettiklerimizi gözden geçireceğiz. Bizi anlamalarını bekleyeceğiz. Bu beklentilere göre durumu kritik edeceğiz. Bu gayet mantıklı ve gerçekçi şekilde, detayların da farkında olarak yapılacaktır. Bir muhasebe dönemi gibi düşünebiliriz. Bu Yeniayın etkili bir görünümü var. Biraz önce iş-ev arasındaki dengenin sağlıklı şekilde kurulması gerekiyor demiştim. Evet titizlikle ailemiz, ev şartlarımızı, hislerimizi gözden geçirirken, hayalimiz, projemiz ve ideallerimizi de göz ardı etmemeliyiz. Dışarıda bir dünya var ve bazen insanlar göründükleri gibi değiller. Bizim bu gerçeğin farkında olarak işlerimize, ilişkilerimize bakmamız gerekiyor. Bu üzülmemek, yanılmamak için gayet önemli. Yeniayın bir başka etkisi aşk hayatımız, çocuklarımızla ilgili konularda nazik davranışların, ilgi görmekten hoşlanmamızın, sanatsal zevklere, sohbete, paylaşıma açık olmanın göstergesi oluyor. Bu tabii ki ruhumuza iyi gelecek, rahatlamamızı sağlayacak. Ayrıca becerilerimizi ortaya koyma yönünde etkili olacak. Ne kadar titizlensek de, bu Yeniayda hayatı güzel yanlarıyla ele almayı bileceğiz. 20 Eylül saat 04:15-14 Ekim saat 13:11 tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, aileniz başta olmak üzere, karşılaştığınız insanlarla bağınızı gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı konuları titizlikle düzenlemenizde yardımcıdır. Bazı zamanlarda eleştirinin dozunu kaçırma riskimiz vardır. Kolay kolay tatmin olmayız. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Her şey istediğiniz gibi olsun diye diretmeyiniz. Bazen anlayışlı bazen ters tavır göstermeniz sizi ve etrafınızı huzursuz edebilir. Bu süreçte, aşk hayatınızla ilgili konularda arzu etmediğiniz durumlar oluştuğunda, lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde bunları halletmeye çalışınız. Yeniay, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrene verdiğin izlenim çok daha farklı olacak. Konuşkanlığın yerine söz dinler olman dikkat çekebilir.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiniz ya da partnerinizin işleri ile ilgili bazı önemli gelişmeler sizi mutlu edebilir. Evliliğinizi ya da partnerinizin sizin hayatınıza bakış açısı hakkında bazı konuşmalar yapabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ailevi konular içinde bulabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe yönelik olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihninizdeki konular sizi meşgul edebilir. Emlak konularında sorumluluklar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olabilirsiniz.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Gücünüz hissedilir derece fazlalaştı. İş yerinizde neredeyse sizden üsttekileri bile yönetecek pozisyona geldiniz. Aşkta ise şansınız harika görünüyor.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi dinlendirmeniz gereken bugün, enerji çalışmalarından faydalanabilir, zamanınızı sakin yerlerde pozitif insanlarla geçirebilirsiniz. Yaratıcı hayal gücünüzün aktif olduğu bir gündesiniz.

19 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile alanlarınızda bir yeniay yaşayacaksınız. Dağıtıcı, aldatıcı, kararsız etkilerle yeniliklere imza atarken karşınıza bazı sıkıntılar gelebilir. Yeniliklere kalkışırken kafa karışıklığına dikkat edin.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Yeni Ay, ev ve köklerinizde derinden bir temizlik yapmanıza işaret ediyor. Aile toplantıları düzenleyip, ortak meselelere detaycı, analitik, eleştirel bir bakış açısıyla yaklaşırsınız. Aile varlığının mali yönü ve paylaşım konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca aile üyelerinden birinin sağlığına özen göstermek ve bedensel ihtiyaçlarını gözetmek önemli olur.

20 Eylül 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Eylül 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 58" R
Ay
Koç
11° 42' 30"
Merkür
Koç
19° 54' 49"
Venüs
Boğa
07° 36' 46"
Mars
Koç
03° 51' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 50"
Satürn
Balık
17° 01' 58"
Uranüs
Boğa
22° 39' 20"
Neptün
Balık
29° 03' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 28"
Lilith
Başak
23° 55' 59"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>