İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bugünlerde gözle görülür düzelmelere girebilir. Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, ilişki problemleri yaratabilir. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamıza 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş dönemini, Venüsün iki ayrı burçtaki gerileyişi ve Marsın Boğa burcundaki seyrini göz önüne alarak incelediğimizde, maddi anlamda bir şeyleri yetersiz bulmamız, geleceğimizi düşündüğümüzde yeteri kadar güvenceye sahip olmadığımızı düşünmemiz, ayaklarımızı sağlam olarak yere basmadığımızı hissetmemiz mümkündür. Sosyal ilişkilerimizi tekrar gözden geçiriyor, istediğimiz bir şeye sahip olmak için neler yapmamız gerektiğini tespit ediyor da olabiliriz. Bir plan veya projenin, ekip çalışmaları veya tercihlerimizin bu süreçte gözden geçirilmesi, en doğru kararın alınmasında, eksiklerin saptanmasında, gereksizlerin ayıklanmasında Güneş bize kuvvet sunabilir. Belki çok aktif şekilde hareket etmeyeceğiz, belki temkinli olacağız. Karşımıza çıkan yeni projeleri, insanları hemen yüreğimize sarmayacağız. Fakat daldan dala atlamamanın, bencil düşünmemenin, insanları dinlemenin, ilişkilerimizdeki yanlışları gözden geçirip doğru bir analizde bulunmanın ne kadar faydalı olduğunu anlayacağız. Saat 13:37-18:30 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, pozitif düşüncelerinizle kendinizi sakinleştirmeyi başarabilirsiniz. Birilerinin değerinizi anlamasını beklemek yerine kendinizi mutlu edecek şekilde gününüzü planlayabilirsiniz. Saat 18:30 sonrasıhayatı, parasal konular, ilişki meseleleri üzerinde düşünmemizi sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri başlayacak. Kişi bu enerji altında, bazen kendini dış dünyadan uzaklaştırır bazen de ortama uyar. Ancak sizler, pes etmeyecek kadar akıllı ve bir çıkış yolu bulacak kadar mantıklı kişilersiniz. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün, ideallerinizi gerçekleştirmek, özgür hareket etmek ve belli bir grup içinde lider olmak arzunuzun simgesidir. İnançla hedeflerinizin üzerine gidebildiğiniz takdirde bunun size kazanç olarak geri döneceğini düşünürsünüz. Öne çıkmaya çalışan benliğinizi, durduran tek şey belirsizliktir. Bu belirsizliğe çare bulamıyor oluşunuz sizi daha fazla gerginliğe sürükleyebilir. Birilerinin size ne yapacağınızı söylemesi veya hesap verme zorunluluğu canınızı sıkabilir.Peki bu gerginliğin üstesinden nasıl gelebiliriz? Öncelikle kendinize güveniniz ve ne olursa olsun, hayatı doğal akışı içinde değerlendiriniz. Sizi rahatlatabilecek aktivitelere yöneliniz. Bırakın sorunlar orda kalsın. Evet bugün sadece siz değil, hepimiz birileri veya bir şeyler tarafından engellenebiliriz. Ancak bu engeli aşabilmenin yolu, gittiğiniz yolun ve hedeflerin farkında olmak ve yılgınlık göstermemektir. Siz bunu başarırsanız, kimsenin sizi sinirlendirmesine fırsat vermemiş olursunuz. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınla kalbin arasında kalabileceğin bir gündesin. Yanlış anlaşılman olası, sözlerini özenle seçmelisin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde karmaşık olan konuları arka planda önemli bir araştırma yaparak çözebilirsiniz. Sosyal çevrenizden önemli destekler alabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte işlerinizi yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde kararlar alabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara duygusal yaklaşabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ortak para konuları gündeminize gelebilir. Sizi krize sokan konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemlikonularında dağınık ve biraz da enerjiniz düşük hareket edebilirsiniz. Kararsızlıklardan gün içinde uzak durmaya çalışın. Özel hayatınızda partnerinizin yapacağı güzel planlar içine girebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmelisiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya ortağınızla farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş diyarlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Ortaklığınız mevcutsa, hedeflediğiniz faaliyetin detayları ve felsefesi hakkında fikir teatisi yapabilecek önemli fırsatlara sahipsiniz. Önünüzdeki bir aylık süre boyunca odak noktanız toplum kuruluşları, arkadaş ortamları, toplumu ilgilendiren etkinlikler, arkadaşlarla ortak organize edilebilecek toplantı ve etkinlikler olacaktır.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatı ve aile ilişkilerinin, gözünüzde öncelik kazanmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Zamanınız evde geçirebileceğiniz gibi, eğer dışarı çıkarsanız, yanınıza iyi anlaştığınız akrabalarınızı da almanız mümkündür.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>