İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sonsuz bir güven duygusu içindesiniz. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Rahatlığınız, sevgilinizde kafesteki kuş duygusu yaratmamalı.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara hazır görünüyorsunuz.

Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde bazı konularda umudunuzu azalttığınız gelişmeler, bugünlerde gözle görülür düzelmelere girebilir. Şu sıralar yaşamınızın genelinde kırılganlığa açık görünüyorsunuz. Hassas ve kendinize dönük davranışlarınız, ilişki problemleri yaratabilir. Birkaç günlük bir yolculuğunuz ve bu yolculuğun dönüşünde bir kutlamanız var.

20 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 20 Mart saat:19:15-20 Nisan saat:06:12 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, süresince yeniliklerde bulunmak isteriz. Ancak şartlara da bakmakta yarar görüyorum. Düşüncelerinizi öne sürerken, başkalarının farklı düşünebileceğini de göz önüne alınız. İlişki ve çocuk sahibi olma gibi konularda ise aceleci davranmayınız. İyice bir düşününüz. Merkür-Koç burcunda 23 Mart tarihinde gerileyecek. Onun için, beklemeye pek sabrınız yoktur. Ancak bu sabırsızlık kimi zaman yanlış adımlar atılmasına neden olabilir. Dikkatli bir şekilde incelememizde yarar var. Güneş-Koç geçişinin hepimize güç kazandırması dileğimle,

20 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hiç deneyimlemediğin aktivitelere katılabilirsin. Ortağınla aranda bir anlaşmazlık çıkabilir.

20 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün uzun süredir beklediğiniz maddi kaynakları bulabilir ve bu konudaki bazı sorunlarınızı rahatlıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Ancak harcamalar yaparken yine de dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi bir anda tutamayıp ev yaşamınızda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Yine dediğimiz gibi sizi sonradan zorlayacak yükün altına girmemeli imkanlarımız dahilinde hareket etmelisiniz.

20 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yoğun başladığınız haftanın kontrolünüzden çıktığını hissedebilirsiniz. Bugün yeni kararlar almak yerine mevcut işlerinizi toparlamalısınız. Yaşayacağınız gelişmeler kısmen geçmişte söylediğiniz bazı sözlerden ve davranışlardan dolayı oluyor olabilir. Kendini gizleyen rakipleriniz bulunabilir ve bu süreçte sizi zorlayabilirler.

20 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzüve özel yaşamınızda sakinliğinizi koruyarak kararlı olmanız için uyarıyor sizleri. Uzun vadeli düşünceler içinde olmak sabırlı davranmak mutlu ve başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bugün ticari konularda da risklerden uzak durmalısınız. Özellikle ortaklıkları olan İkizler beklenmedik zararlar resmi sorunlar yaşayabilirler.

20 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte kendinizi sosyal açıdan daha aktif ve hareketli hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Takım çalışmaları sizi daha fazla motive ederken, geleceğe umutla bakabilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki 1 ay boyunca sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

20 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş Koç burcuna geçiş yaparak ilkbaharı başlatıyor. Koç ateş enerjisini başlatan öncü nitelikte bir burç olduğu için siz de enerjik, hevesli, dayanıklı ve daha mücadeleci bir enerjiye sahip olacaksınız. Özellikle arkadaşlarınızla ilişkilerinizde hızlı başlangıçlar ve olaylar meydana gelecek. Yeni çevrelere ve gruplara dahil olabilirsiniz.

20 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatı ve aile ilişkilerinin, gözünüzde öncelik kazanmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Zamanınız evde geçirebileceğiniz gibi, eğer dışarı çıkarsanız, yanınıza iyi anlaştığınız akrabalarınızı da almanız mümkündür.

20 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 30' 02" R
Ay
Koç
24° 52' 50" R
Merkür
Koç
20° 35' 49"
Venüs
Boğa
08° 42' 58"
Mars
Koç
04° 32' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 06' 21"
Uranüs
Boğa
22° 42' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 24"
Lilith
Başak
24° 01' 57"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 06/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>