İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Umutsuzluğa Kapılıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Daha karmaşık adımlar atmaktan kaçınmalısınız. Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Uzun zamandır devam eden problemleri yavaş yavaş ortadan kaldırmayı başarabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kitap okumak, bir şeyler yazmak ya da izlemek için sevdiğiniz yerlere gidebilirsiniz. Kısa süreliğine de olsa, her şeyle bağlantıyı koparmak dinginleşmenizi, sinirlerinizi yatıştırmanızı sağlayabilir. Sosyal medya ve telefon kullanımınızı azaltmak gerekebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, iletişimde olduğunuz insanlarla daha açık ve net iletişim kurmanız gerekebilir. Duygularınızı daha iyi ifade etmek için kendinize zaman ayırmanız faydalı olabilir. Aynı zamanda ani kararlar almaktan kaçınarak, etrafınızdaki insanların fikirlerine de önem vermeye çalışmalısınız. İyi bir dinleyici olmak, çatışmaları önlemek adına faydalı olacaktır. İkizler burcu olanlar için bugün duygusal dengeyi sağlamak ön planda olabilir. Umarım gününüz güzel geçer!

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçindeki merak duygusu endişeyi de beraberinde getirecek. İş yerinde anlam veremediğin gelişmeler yüzünden geleceğe umutsuzlukla bakabilirsin. İş arayışındaysan, beklediğin görüşme daveti heyecanlandıracak. Aile içinde karmaşık olaylar yaşanacak bir gün olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Araştırmacı yönünüzü nerede kullandığınızı nerede heba ettiğinizi ayırt etmelisiniz. Bir şey katmayan her şey sizden götürür. Bunun önüne geçmelisiniz; bugün ekonomik açıdan da kazanç elde edebileceğiniz farklı ve güncel alanlarla ilgili çalışmaya, araştırmaya başlayabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde zorlanabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda kendinizi oldukça iyi hissedeceğiniz güzel gelişmelerle beraber kariyerinize odaklanma fırsatı da yakalayabileceksiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senden hoşlanan bir kişiyi fark edebilir ve günün büyük bir kısmını bu kişiyi düşünerek geçirebilirsin. Dikkat gerektiren konuları zaman bırakmalı ve önemli kararları ertelemelisin bugün. Kafanı tamamen toplamak için aceleci olmamalısın.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün zihniniz meşgul. İhtiyacınız olan bilgiyi veya teşvik edici sözleri duymak için harika bir noktada olabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir soruna çözüm bulunabilir veya bu sorundan kurtulabilirsiniz. Arkadaşlarla hoş bir şekilde açık bir atmosfer, bazı karışıklıklar olsa bile mümkündür. İşleyişi değiştirmek biraz karmaşık olabilir ama sonuçta yararlı ve hatta iyileştirici olabilir. Konuşmalar açıklayıcı ve özellikle dürüst ve merak uyandırıcı olabilir. Bir arkadaşınızla farklılıklar varsa, bu, bunların üstesinden gelmek için mükemmel bir zamandır.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizin güçleneceği bir gündesiniz. Bağlarınızı güçlendirmenin tam zamanı. Eğlenceli kişiliğiniz dikkatleri üzerinize çekmenize sebep oluyor. Uzun zamandır sorun yaşadığınız kişilerle varsa bugün pozitif gelişmeler olabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kariyer hayatınızda iletişimde yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 38" R
Ay
Aslan
22° 18' 50" R
Merkür
Koç
29° 26' 23"
Venüs
Boğa
19° 25' 38"
Mars
Koç
11° 12' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 30"
Satürn
Balık
17° 45' 53"
Uranüs
Boğa
23° 12' 45"
Neptün
Balık
29° 19' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 07"
Lilith
Başak
24° 59' 51"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>