İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda güzel gelişmeler sizi bekliyor. Bugün sevgilinizle bazı konularda uzun uzun konuşma ve karara varma fırsatı bulabileceksiniz. Akşam bir yerlere gidebilirsiniz.

İş yaşamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert etmemelisiniz. Önemli birtoplantısına katılabilirsiniz.

Maddi konularda tutumsuz olmanız sizi çoğu zaman zor durumda bırakıyor. Bugün yapmanız gereken bir harcama için borç alabilirsiniz. Borçlarınız gittikçe birikiyor.

Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam adımlar atmaya kararlısınız. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek. Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yenilikleri uygulamada destekleyicidir. Daha önce kaygılandığınız meseleleri şimdi kendinizden emin bir şekilde çözümleyebilirsiniz. Olayların istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Gizli görüşmelerinizde başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca sezgileriniz size rehberlik edebilir. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, ailenizle olan ilişkiniz ve toplumsal hayatınızda maddi gücün öneminin bilincinde olmanız ve bunu derinliklerinizde hissetmeniz anlamına gelmektedir. Yani kimseye belli etmesiniz de veya çevrenizdekiler farketmese de, siz paranın ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, maddi gücün önemini vurguluyor. Sizi hırslandırıyor ve mücadeleci kılıyor. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, insanın kendiyle, bütünün içindeki yeriyle olan temasını güçlendiren, endişeden uzaklaştıran, tüm benliğinizin derinliklerini kötülüklerden arındıran, temizleyen güçlü bir yansımadır. Gerilimi azaltır, geçmişi daha ılımlı bir şekilde ele almanızı sağlar. Ben bu kavuşumu, suyun içindeki nilüferlere benzettim. Öyle narin, öyle güzel ve öyle alımlı. Dilerim hayat size huzur bahşetsin. Fedakarlıklarınız size iyilik ve güzellikler olarak geri dönsün. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, huzuru ve güzellikleri hissetmekten yana olduğumuzu gösteriyor. İnancınızı yükseltici ve hayallerinizi besleyici bu enerjiyle kendimizi yaratıcı biçimde ortaya koyabiliriz. Evrensel birlik ve beraberlik ruhunu yüreğimizde hissedebiliriz. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, sanatsal konularda ilham gücü verir. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünüm etkisinde, insanlarla iletişiminiz güçlüdür. Genelde işinizden, yaptığınız uğraşılardan beklentileriniz bir hayli yüksektir. Fakat bu beklentinin şartlara göre gözden geçirilmesinde yarar var. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dışarıdan elimizi eteğimizi çekip, kendi dünyamızda huzuru yakalamaya çalışıyoruz. Ancak şartlar, insanlar, ortamlar, zorunluluklar rahat vermeyebilir. İlla birileri veya bir şeylerle ilgilenmek zorunda kalabiliriz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin bir haberin sonuçlanmasıyla soru işaretleri bitecek. Bazı sorunlar açığa çıkacak.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal sorunlarınızı çözmek için ailenizden yardımlar alma, onların desteğini yanınızda hissetme adına güzel bir gün. Borçlar ve alacaklar dengesini rayına oturtmak için uzun vadeli çözümler üretmek ve bununla ilgili yakın çevrenizden önemli görüşmeler ayarlamak isteyebilir ve bunun için harekete geçmek isteyebilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün nispeten gizli konular karşınıza çıkabilir. Oluşan koşulları kabullenici bir tutum takındığınızda daha rahat atlatabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı kadınlardan beklemediğiniz hareketler görebilirsiniz. Bilinçaltınızda aniden oluşan farkındalıkları iyi gözlemleyin. Bugün para ile ilgili konularda karar almak için uygun bir zaman değil.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlık sorunları yaşayabilirsiniz ihmalkar davranmayın ve dinlenmeye özen gösterin. İşinizle ilgili finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Aile üyeleri tarafından gelecek destekle başarılı ve mutlu olacaksınız. Özel yaşamınızda ise eşinizle sen ben üstünlüğüne girmemeli biz olmak için mücadele etmelisiniz. Bekar İkizler sizler içinde sürprizlerle dolu bir günde olduğunuzu bilin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatın akışına kendinizi kolayca kaptırabilirsiniz. İlişkiler açısından fedakarlıkların öne çıktığı bir gün, farkında olmadan feragat ettiğiniz durumlar olabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalıcı anlaşmalar açısından bu haftayı iyi değerlendirin. Para aşamasına gelmiş işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insan için yapacağınız fedakârlıklar yüksek olabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs'ün Neptün ile kavuşumu sizi ruhsal bir yolculuğa çıkartır. Belki kafanızı dinlemek için bu dönemde bir Uzak Doğu seyahatine çıkabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek, mistik ortamlarda bulunmak, meditasyon yapak manevi boyutunuzu besler. Hayatın akışında kalan insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki herhangi bir konuyla ilgili olarak kurduğunuz ortaklıklar veya giriştiğiniz işbirlikleri, bugün önem kazanmaya başlayabilir. Sorunların çözümlerinin üzerinde tartışılması ve plan yapılması, günün ana temaları olabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 48" R
Ay
Boğa
11° 57' 56" R
Merkür
Koç
21° 33' 23"
Venüs
Boğa
10° 09' 10"
Mars
Koç
05° 26' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 55"
Satürn
Balık
17° 11' 58"
Uranüs
Boğa
22° 46' 29"
Neptün
Balık
29° 07' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 13"
Lilith
Başak
24° 09' 42"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>