İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İşlere yoğunlaşmanız, sizi aşk konusunda yalnızlığa mahkum edebiliyor. Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz.

İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor. Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz.

Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor. Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz.

Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz. Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine dönük bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz. Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 03:25 Güneş-Uranüs zorlu görünüm etkisinde, kendimizi güvende hissetmek isteriz. Eğer bizi rahatsız eden konular çözüme kavuşur, aydınlanırsa rahat ederiz. Saat 15:50 Ay-Uranüs görünüm etkisi altında, duygusal ve ruhsal anlamda güven içinde olmanın yolu, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmaktan geçiyor. Bunu kabul ettiğiniz takdirde günü olumlu şekilde değerlendirebilirsiniz. Yani olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz gerekiyor. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yenilik anlamındaki işleri gözden geçirmek, yarım kalan işleri tamamlamak faydalıdır. Bencil düşünmemek lazım. Genelde İkizler insanı, hata yapabileceğini kabul etmek istemez. Ancak birileri size uyarıda bulunursa sakın kulak arkası yapmayınız. Ayrıca başkalarından duyduğunuz bir şeyi kendi düşünceniz olduğunu iddia etmek yerine, size bu fikri sunan kişiye teşekkür ediniz. Bu sizi başkalarının gözünde yükseltecektir emin olunuz. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünümü gerek parasal ve gerekse mesleki konularda hırsınızın yükselmesi ve sorumluluklarınızın artmasıdır. Ayrıca dışarıdan gelebilecek eleştirilere karşı hassas olduğunuzun göstergesidir. Elinizden geldiğince hata yapmamaya özen gösterebilirsiniz. Bu hassasiyetin olumsuz yönde ele alınmaması gerekir. Çünkü bazen, daha başarılı olabilmek için, eksiklerimizi, yanlışlarımızı görmemiz son derece faydalıdır. Kaldı ki bu enerji, sizin hem kendiniz hem de yaşamınızla ilgili konular üzerinde hata yapmaktan kaçındığınızın göstergesidir. Saat 11:10 itibariyle Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisi altında, mutluluğunuz ve yarınlarınız adına paranın ne kadar önemli olduğunu her fırsatta dile getirebilirsiniz. Bütçenizle alakalı konularda hassas düşünebilirsiniz. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haberleşme ve iletişim konularında fazlasıyla aktif olabilirsin. Kişisel anlamda yeni planlar yapabilirsin.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi daha doğru ve güçlü ifade edebileceğiniz bir gün.Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kadınlardan destek görebilirsiniz. Toparlamanız gereken işleriniz için uygun bir gündesiniz. Kabullenmeniz gereken durumlar olabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sizi etkileyen konulardan biraz uzaklaşmanızda fayda var.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarından yardım beklememenize rağmen, diğer insanların zor anlarında yanında olmayı çok seviyorsunuz. Maneviyatınızı böyle topladığınıza inanıyorsunuz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlardaki parasal konuşmalar size sahip olduklarınızı sorgulatacak. Bugün, parasal konularda arkadaşlarınızla ve çevrenizle aranızda gerginlikler oluşabilir. Bazı işlerinizde yaşayacağınız yoğun stres gün içinde para alanlarınıza da yansıyabilir.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesaret, savaş, liderlik, mücadele, cinsellik temalarını sembolize eden fiziki gücümüzü nasıl kullandığımızı anlatan Mars, Eylül ayına kadar Aslan burcuna geçiş yaparak, pek çok yeteneğinizi rahatça ortaya koymanıza yardım edecek. Bugün bir dram eğitimine katılabilir ya da yazdığınız kitabın pazarlama çalışmalarını başlatabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 38" R
Ay
Koç
03° 02' 43"
Merkür
Koç
19° 29' 23"
Venüs
Boğa
06° 53' 09"
Mars
Koç
03° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 31"
Satürn
Balık
16° 59' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 31"
Lilith
Başak
23° 52' 04"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>