İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak yaşadığınız gerginlikleri ikili ilişkilerinize yansıtabileceğiniz bir gündesiniz. Özel hayatınızı başka alanlara taşımamalısınız.

Bugün işhayatınızdaki ortak çalışmalarınızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunu işortaklarınızla birlikte çözümlemelisiniz.

Bugün parasal konularda bazı sorunlar yaşayacaksınız ve bunun üzerine öfkeleneceksiniz. Sinirlerinize hakim olmalısınız aksi takdirde sorunlarınızı çözümleyemezsiniz.

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacaksınız ve hoşunuza gidecek bazı heyecanlar yaşayabilirsiniz. Alacağınız haberler ve bazı gelişmeler sizi heyecanlandıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne sıkıntılı başlayabilirsiniz. Özellikle sabahın erken saatlerinde alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Öğle saatlerinde bu sıkıntılı durumunuz ortadan kalkacaktır. Yakın arkadaşlarınızın ilgisi sizi kendinize getirecektir. Ailenizden bir süredir ayrısınız. Kısa zaman sonra onlara kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler cumartesi gününe önemli bir enerji etkinliğinde merhaba diyeceğiz. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, girişkenlik ve cesaret vericidir. Bildiğiniz gibi hareket etmek arzunuzu gösterir. Ancak başkalarının üzerinizdeki baskısı veya içinde bulunduğunuz şartlar, engelleyici olabilir. Ancak bu sizi yıldırmamalıdır. Bilakis mücadele gücünüzü yükselttiği için, çıkış yolları bulmanız mümkün olur. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşiyor. Uyum ve uyumsuzluk, kazancımızın yeterli oluşu veya yetersizliği, çalışma şartlarımızın zorlukları üzerinde hassasiyetle durmamıza yol açacak. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün,veya çevrenizle alakalı konular üzerinde etkilidir. Üzerinizde denetim uygulanması canınızı sıkar.  Birilerine yardım etmek, anlayış göstermek, işinizde başarılı olmak, sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sözgelimi anne ve baba iseniz çocuğunuza, evliyseniz eşinize,hayatında arkadaşlarınıza, patronunuza, hizmet ettiğiniz müşterilerinize anlayışlı olmak gibi. Bütün bunları bir baskı gibi algılayarak tepkide bulunabilirsiniz. Yaptığı iyilikler,  değer görmediğinde ve hiçe sayıldığında bir de arkanızdan laf ediliyorsa insan ister istemez sinirlenir, öfkelenebilir.  Ancak İkizler mantığının sesini dinleyen bir burçtur. Soğukkanlı davranarak, üstesinden geleceğinizi söyleyebilirim. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan alacağınız haberler, sizin için oldukça sevindirici olacaktır. Orijinal fikirli kişilerden hoşlanıyorsunuz. Partnerinizle macera hissi yaşamak istiyor ve birlikte yeni ve ortak kararlar alıyorsunuz. Fikir ayrılıklarına düşmek istemiyorsanız, seçeceğiniz konuların aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız. Ekip çalışmaları ya da başkalarının yardımları kendi başınıza halledebileceğiniz işlerin yavaşlaması veya karışması anlamına gelebilir ya da aşırı tepkiler veren veya sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsin Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sağlık ve düzen konularına biraz daha dikkatle yaklaşın. Tamamlanması gereken durumlar var.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle gezi planlarınız alt üst olmuş gibi. Unutmayın partnerinizin sabrı taşmak üzere.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kalabalık ortamlarda yer alabilir, sevdiklerinize, yakın çevrenize zaman ayırabilirsiniz. Bu zaman dilimindeve özel yaşamınızda görüşmelerinizde muazzam sonuçlar elde edebilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızın sorumlulukları yakın çevrenizdeki insanlarla birtakım anlaşmazlıklar yaşamanıza neden olabilir. Sinirlerinize hâkim olmanızda yarar var. Sağlığınıza ve yakın çevrenizdeki insanların da sağlık durumlarına çok dikkat etmelisiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili konularda ison derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan ikizler ise her an yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 23' 19" R
Ay
Aslan
28° 16' 08"
Merkür
Boğa
00° 03' 04"
Venüs
Boğa
20° 02' 15"
Mars
Koç
11° 35' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 31"
Satürn
Balık
17° 47' 58"
Uranüs
Boğa
23° 14' 28"
Neptün
Balık
29° 19' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 39"
Lilith
Başak
25° 03' 09"
True Node
Koç
14° 52' 28"
Son Güncelleme : 15/05/2024 21:04

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>