İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sürekli geleceği düşünmeniz sevgilinizin canını çok sıkıyor ve size bunu açıkça söyleyemiyor. Duygusal tepkilerinizi bir kenara bırakıp ilişkinizde mantığınızı ön plana çıkarmalısınız.

İşyerinizde bugün hiç ummadığınız insanlarla yakınlaşabilir ve yeni dostluklar kurabilirsiniz. Yalnız eski dostlarınızın değerini de unutmamak lazım. Onlara çok şey borçlusunuz.

Sıkıntılarınızın geçebilmesi için bir yerden para bekliyorsunuz fakat bu para elinize bir türlü geçemiyor. Biraz daha sabretmeli ve başka finansal kaynaklar araştırmalısınız.

Bugün yorgunluktan kaynaklanan gerginliğinizi yakın çevrenizdeki insanlardan uzak tutmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük temponuz oldukça yoğun. Evinizle ilgili bazı pürüzleri gidermeye çalışacaksınız. Yakın akraba, dost ilişkileriniz hissedilir düzeyde yoğunlaşacak. Sizi ziyarete gelenler olduğu gibi, sizin de ziyarete gittiğiniz insanlar olacak. Sevdiğiniz bir arkadaşınız sıkıntılı bir dönem geçirmekte ona destek olacaksınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler güne, saat 03:45-14:49 arasında Ay-boşluk etkisi altında başlayacağız. Özgürce hareket etmenin önüne geçen durumlar sizi rahatsız ettiğinde, güven duyduğunuz bir arkadaşla sohbet etmek gayet faydalıdır. Sakin ve kontrollü etmemiz yararlıdır. Rutin işlerimize ağırlık vererek bu kısa zamanı değerlendirebiliriz. Saat 14:49 Ay-Balık burcunda ilerlemeye başladığında, hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissederiz. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanır. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. İç derinliklerimizle temasa geçmemizi sağlar. Bu enerji sayesinde ayrılıklar ortadan kalkar, küslükler son bulur. Kırgınlıklarımız bir müddetliğine bile olsa kaybolur gider. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü,hayatımızla ilgili konularda hassasız. Sorumluluklarımız bir hayli yoğun. Dışarıda ılımlı bir şekilde davranmaya çalışıyoruz. Ancakortaklığı veya ilişkilerimizde şu aralar üzerimizde bir hayli baskı var. Anlayış ve sevgi ihtiyacımız bir hayli yoğun olacak. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirme konusunda farklı istekleriniz mevcut. Özgürlükçü yönlerinizi değişik düşüncelerle süsleyerek, kendinize özel bir dünya yaratıyorsunuz. Bugün, Kova'da ilerleyen Merkür'den ilginç bir etki alacaksınız. Partnerinizin düşüncelerinden etkilenmenize rağmen, belli etmek istemiyorsunuz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tavsiyelere göre değil, kendi hislerinize göre hareket etmelisiniz. Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz. Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek, eğitim almak, seyahatler etmek veya sevdiğiniz şeylere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünerek sevdiğinizle bu konuda hiç tartışma çıkarmıyorsunuz. Öylesine munis ve iyimsersiniz ki partneriniz size hayran. PARA: Tam anlamı ileinsansınız. Bu kadar üretken olmanıza rağmen işe soğuk bakıyorsunuz. Mali durumunuz kötü. SAĞLIK: Sıkıntılı günler geçirerek sürekli düşünmeye başladınız. Böylece dostlarınızdan koparak yalnız kalıp, bunalımına girebilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve erkeklerle ilişkilerinizde eğer problem olan konular varsa bunlar daha fazla göz önüne gelecek ve sabrınız sınanacaktır. Akşam saatlerinde ise iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz, sevdiklerinizle görüşmekten zevk alacağınız pozitif bir zaman sözkonusu olacak.

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizle sosyal ortamlara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sanat aktivitelerine katılmanız veya keyifli bir seyahate çıkmanız da mümkündür. Uzun zamandır düşündüğünüz bir daveti de bugün gerçekleştirmek için fırsatı siz yaratabilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 17" R
Ay
Koç
24° 11' 11" R
Merkür
Koç
20° 33' 35"
Venüs
Boğa
08° 39' 29"
Mars
Koç
04° 30' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 47"
Satürn
Balık
17° 06' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 17"
Neptün
Balık
29° 05' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 15"
Lilith
Başak
24° 01' 38"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>