İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu oalcak.Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Ev içi yeni düzenlemeler tasarlıyor bir yandan da günlük işlerinizi yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Alacağınız bazı haberler yüzünden duygularınızı denetim altına almakta zorlanacaksınız. Bazı endişelerinizi aile büyüklerinize yansıtacaksınız ve onların ilgisiz tavırlarını da yanlış yorumlayacaksınız. Bu da sizde gerilim yaratacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumuyla Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji,  aktif bir hareketliliğin göstergesidir. Özgürce, dilediğiniz şekilde fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Eskiye bağımlı kalmak yerine, yeniye yer açmak için sabırsızlanırsınız. Yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ancak bazı kişilerle görüş ayrılığınız nedeniyle bağlantınızı kesebilirsiniz. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü, özellikle ortaklaşa yürütülen işlerde problemlere yol açabilir. Birileri üzerinizde hakimiyet kurmaya, kendi isteklerini dayatmaya çalışabilirler. Aslında sezgileriniz sizi gayet iyi koruyucudur. Her ne olursa olsun akıllıca hareket ediniz ve çıkarlarınızı düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu saat dilimi içinde yeni bir gelişme ile karşılaşırsanız ve karar vermeniz gerekiyorsa, aceleye getirmeyin. İyice inceleyin. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu, aşk hayatınızı bir hayli canlandırıcıdır. Yeni tanışmalara vesile olur. Bir anda karşınıza çıkan, aklınızı başından alan bu kişi hakkında lütfen acele karar vermeyiniz. Bu kavuşum aileye yeni bir bebeğin katılma planlanması, çocuklarınızla alakalı aktiviteler, yeni hedefler belirleme, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilme yönünde bir hayli olumludur. Enerjiniz yüksektir. Durmaya, düşünmeye zamanınız yok gibidir. Ancak gizli saklı işlerden, bir işi halletmek için dolambaçlı yollardan sakınmak gerekir. Zamanı çok iyi değerlendirdiğiniz takdirde bu kavuşum hızlı biçimde ilerlemenizi sağlar. Endişe duyduğunuz konuları açıklığa kavuşturmanızda yardımcı olur. Spor aktiviteleri, fiziksel efor gerektiren her türlü işte başarı verir. Sosyal hayatınızı canlandırır, sizi popüler kılar. Bir grup içinde liderlik gücü kazanırsınız. Yaşam koçluğu gibi görevlerde bulunursunuz. Karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yüksek olur. Kendinizden yaşça genç veya ruh olarak genç kalabilmeyi başaran kişilere yönelirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirme azminiz görülmeye değerdir. Sunum yapabilir, seminerlere katılabilir, rekabet gerektiren alanlarda söz sahibi olabilirsiniz. İş girişimleriniz başarıyla sonuçlanır. Yeni bir projeye adım atabilirsiniz. Geri planda çalıştığınız bir işi yürürlüğe koyabilirsiniz. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz.İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Paranızı doğru alanlarda kullanmalısınız. Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun. Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız. Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz. Dürüst olmak en iyisi. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkinizde veya aile içerisinde fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Biraz gergin geçebilir gününüz. Ama zaman geçtikçe her şey yoluna girecek.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve erkeklerle ilişkilerinizde eğer problem olan konular varsa bunlar daha fazla göz önüne gelecek ve sabrınız sınanacaktır. Akşam saatlerinde ise iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz, sevdiklerinizle görüşmekten zevk alacağınız pozitif bir zaman sözkonusu olacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Ev ile ilgili herhangi bir planı gerçekleştirmek için ortaya çıkmasını beklediğiniz maddi kaynağı bugün bulabilirsiniz. Bu kaynak, uygun ödeme koşulları olan bir kredi de olabilir.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>