İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı tavırlarla ilişkiyi yokuşa sürmek sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz.

Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız şeyler var. Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak, rahat olmalısınız. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor

Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonra daha ciddiye almalısınız. Zaaflı harcamalarınızın sonradan üzüntüsünü yaşıyorsunuz

Duygularınızı rahatça açıklayamadığınız ortamlarda sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz. Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş, yakın çevrenizle olan ilişkinizde güçlendiricidir. Yeni tanışmalar gündeme gelebilir. Eğitim hayatınız,ile alakalı meseleler, çevrenizle iletişim önemli hale geliyor. Bu süreçte bir kral veya kraliçe gibi ağırlanmak istersiniz. Becerikliliğinizle her işin üstesinden gelebilirsiniz. Sorunlarınızı güven duygunuzun yüksekliğiyle çözebilmeniz kolay. İleriye yönelik planlarınızı bir daha gözden geçirmekte yarar var. Etrafınızda olan biteni daha kolay algılayacağınız bu dönemde zekanızla, konuşma yeteneğinizle ve canlılığınızla takdir görürsünüz. Meraklı olduğunuz konularda bilgilenebilirsiniz. Boş zamanlarınızı olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Paylaşımcılığınız, cömertliğiniz, sıcaklığınızla insanları etkilersiniz. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası taşınma, kiralama, ailenizi ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmenizde yarar var. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketlerin duygularının etkisinde. Bugün daha sonra pişman olabileceğin ani kararlar verebilirsin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi duygusal ihtiyaçlarınızla yüzleşmelisiniz. İş ortamınızda bazı ani değişimler duyabilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün paranızı ve elinizdekileri kullanmak için daha özenli olmalısınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Aslan burcuna ilerleyen Güneş hayatınızda iletişime vereceğiniz öneme işaret ediyor. Yakın çevrenizle konuşmalarınızda, sohbetlerinizde sesiniz daha duyulur bir hal alabilir ve iletişim gücünüzle kendinizi daha çok gösterebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrabalarınızla olan iletişiminiz hızlanıyor. Onlara vereceğiniz akılla sorunları varsa dertlerine derman olacaksınız. Satış ve reklam işleriniz hızlanabilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ikili ilişkilerinizde kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Karşınızdakilerden beklediğiniz ilgi ve alakayı göremezsiniz. Bu yüzden moralinizi bozmayın ve yalnız kalarak kendi kararlarınızı tekrar gözden geçirip, revize edin. Ayrıca aileyle alakalı alacak verecek meseleleriyle ilgili fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Herkesin sizinle aynı fikri paylaşmasını beklemeyin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 49" R
Ay
Koç
02° 19' 59"
Merkür
Koç
19° 27' 20"
Venüs
Boğa
06° 49' 34"
Mars
Koç
03° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 50"
Satürn
Balık
16° 58' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 21"
Lilith
Başak
23° 51' 44"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>