İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevimliliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız. Bu kadar az veriyle bunca etkilenmiş olmanız, sizde yeniden kaderciliği geliştirebilir.

Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Bu konuda, kararım karar türü bir mantık izlemeniz, sizi desteksiz bırakacak. Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Çok övülen duyarlılığınız bu sıralar zaafa uğramış gibi. Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ahbap ilişkinizle ortak bir işiniz olacak. Onunla birlikte büyük bir alışveriş yapabilirsiniz. Yakın bir dostunuzun kişisel sorunlarında onu suçlu bulmanız, sorunlarına kayıtsız kalmanıza neden oluyor. Bu konuda daha anlayışlı bir tavır sergilemeniz gerekebilir. Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler sonradan probleminiz haline gelebiliyor.

23 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cuma gününe, saat 00:27 Ay-Neptün kavuşumuyla adım atıyoruz. Hayatı kendi akışına bırakacağız. Hiçbir şeyi zorlamadan, insanlarla ılımlı paylaşımda bulunabiliriz.  Hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda hissetmemizi sağlayan bu enerji, ruhsal anlamda huzurlandırıcıdır. Saat 04:10 Ay-Mars kavuşumu mesleki konularda ve sorumluluklarınızla başa çıkma anlamında, dayanıklılık gücünüzü bir miktar düşürebilir. Hızlı ve aktif hareket etmek isteyen İkizler, bu enerji altında motivasyon sıkıntısı çekebilirler. Yanılmamak için işimize gücümüze önem vermek, yanıltmamak için ilişkilerimizde dikkatli olmak gerekir. Saat 07:23 Güneş-Satürn görünümü, ilişkide  karşılıklı olarak iki kişinin de sorumluluğu olduğunu gerçeğiyle hareket edeceğimizin işaretçisidir. Farklı görüşlere sahip olsak da, konu beraberliğimiz ise, ortak bir noktada buluşmak kolay diye düşüneceğiz. Saat 13:13-24 Ocak Cumartesi saat 15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Dilediğimiz biçimde kendimizi  ifade edemediğimizi düşünürüz. Dikkatli olmak, bilinçli hareket etmek ve neyin üzerinde ilerlediğimizin farkında olmak lazımdır. Ani kararlar veya fazlasıyla iyi niyetli düşünmek, hislerimiz doğrultusunda kararlar vermek bizi zorlayabilir. Yenilik içeren kararlarımızı gözden geçirmek faydalıdır. Duyguların esiri olduğunuz zaman, gözünüzün önündeki hakikati görmeniz zor olur. Bu durum tabii ki yanlış bir saptamada bulunmanıza yol açabilir. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

23 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gün değil. Çevresel ilişkilerinizden beklediğiniz desteği görmek istiyorsunuz. Uzun zamandır bel ve boyun ağrılarınızın devam etmesi, sizi zor durumda bırakıyor.

23 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda karşı tarafın harekete geçmesini beklemek yerine, gerekli hazırlıkları yapıp, en nazik ve sempatik tavrınızı takınarak sizin yaklaşımda bulunmanız daha doğru olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Kafa karışıklıkları, yanılsamalar, yanıltıcı ya da kötü niyetli kişiler günün özellikle ilk yarısı olmak üzere gün genelinde etkili. Daha sezgisel veya iç sesimize göre hareket etmek isteyebileceğimiz bir gündeyiz. Birbirimize şefkat ya da merhamet gösterme duygularımız artıyor ya da bu duyguyu tetikleyecek olaylar yaşanabilir. Yanlış yönlendirmelere veya düşmanca ya da saldırgan tavırları olan kişilere karşı tedbirli olunması gerekiyor. Satürn ve Güneş arasında oluşan olumlu açı(aslında birkaç gün öncesinde daha fazla etkiliydi) ise, bugün kesinleşiyor ve otorite konumundaki kişilerle olumlu iletişim kurmamızı, tavsiyeler almamızı veya desteklenmemizi sağlayabilir ya da bazı alanlarda kalıcı ve olumlu adımlar atabiliriz. Dün yazdığım gibi bugün de, sular, ilaç dahil, her türlü kimyasal ya da akışkanla ilgili başlıklar ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

23 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gün. Fırsatların peşinden koşun.

23 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 03.34'te Oğlak burcunda gerçekleşen Yeniay ile gün içinde kendinizi geçici olarak yalnız hissedebilir, her şeyi tek başınıza hallediyormuş gibi düşünerek, yardıma ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Duygularınızı açıkça ve sakinlikle ifade etmeniz gereken bir zamandasınız.

23 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizle ilgili çeşitli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir veya var olan işinizde yeni bir çalışmaya yönelebilirsiniz. Gizli bir desteğin yardımı ile başarılı olarak gelirinizi artırmanız mümkün. Sürpriz bir ödeme sizi sevindirebilir.

23 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 01' 30" R
Ay
Boğa
02° 49' 54" R
Merkür
Koç
21° 01' 58"
Venüs
Boğa
09° 22' 60"
Mars
Koç
04° 57' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 06"
Satürn
Balık
17° 08' 58"
Uranüs
Boğa
22° 44' 19"
Neptün
Balık
29° 06' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 11"
Lilith
Başak
24° 05' 33"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>