İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Birtakım öğütlerle kafanızın karıştırılmasına izin vermemelisiniz. Yaşadığınız ikilemde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu en doğru siz tespit edeceksiniz.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Sorumlulukları yaymak en çok sizin çıkarınıza olacak. Mutlak inisiyatif saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamaları yaptığınızı düşünüyorsunuz. Ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Bu konudaki ters düşüncelere saygı göstermelisiniz.

Pek akılcı bulmadığınız bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız,yaşamınızdaki konumunuzu bugünlerde riske sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak. Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda doğacak Yeniay, bildiklerimizi kendimizden emin bir şekilde ifade etmemizi, farklı yönlerimizi dışa göstermemizi, özel yeteneklerimizi kazanç elde etme yönünde sergilememizi, çevremizle sıkı ilişkilerimizi güçlendiricidir. Yeniayın görünümlerini şimdi birlikte inceleyelim ve ne gibi etkiler içeriyor anlayalım. Ay-Uranüs görünümü, maddi konular üzerinde bir hayli girişimci kılıyor sizi. Kazanç elde etmek ve ailenizi rahat ettirmek, güvende hissettirmek arzunuz yükseliyor. Bu daha fazla cesur düşünmenizi ve atak olmanızı sağlayan bir dürtü diyebiliriz. Proje, fikir ve planlarınızı dış dünyada göstermek adına, bir çok kişiyle görüşebilirsiniz. Liderlik özelliklerinizle sizi yakından dinleyeceklerdir. Ekip çalışmalarının öncüsü olarak, farklı bir tarzda işinizi kendinizi ifade edebilirsiniz. Yeniayın Mars ile kavuşum yapması size cesaret getiriyor. Bilginizi gösterme ve çevrenizde etkin birey olma şansınız ve gücünüz yükseliyor. Yeni insanlar, yenilikler, seyahatler, iletişim ve aktif şekilde hareket etmede bu Yeniay gayet olumludur. Karşınıza birçok fırsat çıkabilir. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken ruh halin seni zorlayabilir. Eşyalarını bir yerde unuttuğunu ya da kaybettiğini fark edebilirsin.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda dönen bazı olaylarla yüzleşmeniz söz konusu olabilir.Bazı sırlar ortaya çıkabilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay, düşüncelerinizi daha güçlü ifade edebileceğinizi anlatıyor. Haberler, görüşmeler harekete geçirici olabilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz gerekebilir. Başkalarını dinlemeli ve sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için gayret göstermeniz gerekebilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oluşan yeniay, seyahatler, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık ve teknoloji alanlarınızda veya akraba ilişkilerinizde yeni başlangıçlar getirecek.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bugün bir ay boyunca Aslan burcuna geçişiyle, yeteneklerinizi rahatça ortaya koyacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Ayrıca kardeş ve yakın akrabaların desteği hayatınızı kolaylaştırabilir. Çıktığınız seyahatlerde tanıştığınız kişi veya gruplarla aranızda güzel bir sinerji doğar. Diğer yandan ofisinizi güzelleştirebilir ya da yeni projelerin lansmanı için ön hazırlık yapabilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>