İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük duygular beslediğiniz birine duyduğunuz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var.

Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız.

Bugünlerde beklemediğiniz bir konuda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Bu tepkilere kulak vermeli ve yapacaklarınızdan sizinle birlikte etkilenecek kişileri de umursamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir. Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak.

24 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:46-15:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye belli etmesek de,hayatınız, sağlık ve özel meseleler kafamızı kurcalayıcıdır.  Aslında siz insanlarla aranıza mesafe koymaktan yana değilsiniz. Ancak bazı kişilerin kendini bilmez halleri, boş konuşmaları, kıskançlıkları canınızı sıkmaktadır. Fakat kendinizi dizginlemeniz gerektiğini biliniz. Saat 15:46 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Bizi rahatlatacak, moralimizi yerine getirecek, en azından sırtımızı sıvazlayacak bir insana ihtiyaç duyabiliriz. Bu eşimiz, ailemiz yakın bir arkadaşımız olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve günün geri kalanını aktif şekilde geçirmektir. Problem olsun istemeyiz. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

24 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yavaş ve temkinli bir şekilde ilerleyerek sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız. Çevresel koşularınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz. Onlarla kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır. Daha fazla dinlenmeye özen gösterin. Sinirsel gerilimlerin olacağını unutmamalısınız.

24 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerine yapacağınız yardımlar olumlu bağlantılar kurmanızı sağlayabilir. Sözlerinizde durarak sizden şüphe eden kişilerin güvenlerini kazanabilirsiniz. Bazı alanlarda ödüller yolda. Olumlu ve keyif aldığınız konularla vakit geçirin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alabilecek uğraşlar var, sağlığınıza dikkat edin. Öğleden sonra başkaları ile ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün açığa çıkarmak istediğiniz özel sırlarınız olabilir fakat her insana güvenmeniz de hiç doğru sayılmaz. Çevrenizde sizi çekemeyenler de var.

24 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutin işlerinizde hızlı olabilirsiniz ama bu aralar üzerinizde dolaşan isteksizlik bulutu sizi zaman zaman yavaşlatıyor. Gün içinde kendinizi özel hayatınızın sorumluluklarına odaklanmakta ve sevdiklerinize karşı sevginizi göstermekte zorlanır halde bulacaksınız.

24 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma ortamınızda ve hizmet alanınızda gizli kapaklı olayları araştırmak, gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekirse sır saklamak ihtiyacında bulunabilirsiniz. Derin düşünce ve araştırmalara sevk olacaksınız. Ortağınız veya partneriniz tarafından hem motive edileceğiniz hem de harekete geçebileceğiniz etkilere sahipsiniz. Genel olarak ise; yorucu ve duygu yükü fazla bu Dolunay‘ın etkileri hafta sonuna da taşınacaktır. İlişkilerde daha talepkar, kıskanç ve sahiplenici davranmak mümkün. Özellikle ilişkiler ve sosyal bağlar bugün engebeli geçebilir. İlişkilerde beklenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sürpriz krizlerin çıkabileceği bu gün ani kararlarla hareket etmeyin. Başınıza buyruk davranışlar, sizi kısıtlamak isteyen kişilerin müdahalesi ile elektrikli anlara sebebiyet verebilir. Diğer yandan, sezgisel yanınız çok güçlü olacağı için algılarınıza güvenebilirsiniz. Alışverişlerde dikkatli olunuz. Aniden çok para harcamak veya paraya ihtiyaç duymak mümkün olacak. Para akışınızı kontrol etmelisiniz. Yeniliklere ve maceralara açık olursunuz ve enerjisi yüksek sosyal ortamlara girebilirsiniz. Günlük hayatınız monoton ve sıkıcıysa bundan kurtulmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ay bugün saat 23:46‘da boşluğa girecek.

24 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ikili ilişkiler önem kazanmaya başlayabilirler. Bireyselliği terk edip işbirliğine, ortaklığına veya grup çalışmasına yönelebilirsiniz. Bu sayede hem daha az yorulur, hem de işlerinizi daha süratli biçimde tamamlamanız mümkündür.

24 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 54" R
Ay
Balık
03° 56' 58"
Merkür
Koç
18° 12' 42"
Venüs
Boğa
04° 24' 50"
Mars
Koç
01° 51' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 18"
Satürn
Balık
16° 48' 56"
Uranüs
Boğa
22° 30' 21"
Neptün
Balık
28° 59' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Başak
23° 38' 42"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>