İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük duygular beslediğiniz birine duyduğunuz nedeni belirsiz güvensizlik, ilişkinize yeniden bakmanızı gerektiriyor. Henüz başındayken bazı güvensizlikleri somutlaştırmanızda yarar var.

Çok yetersiz bulduğunuz birininkaynağınız konumunda olması ciddi bir sorun. Bu yetersizlik tarafından yönlendirilmekten sıkıntı duyuyorsunuz. Yakın bir zamanda çok daha iradiolanakları yaratabileceksiniz.

İçinde bulunduğunuz sıkışıklık kalıcı gözükmüyor. Çevrenizde iyi dostlarınız var. Bugünlerde bir satış işiniz olabilir. Bir iki gün içinde bunun haberini alacaksınız.

Bugünlerde beklemediğiniz bir konuda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Bu tepkilere kulak vermeli ve yapacaklarınızdan sizinle birlikte etkilenecek kişileri de umursamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, zamana ertelediğiniz konularda sürpriz destekler sizi yeniden hareketlendirebilir. İlkeli yaklaşma isteğinizi abartmanız, bu destekleri riske edebilir. Bir tür rekabet içinde olduğunuz biriyle mantıklı diyaloglar geliştirmek istiyorsunuz. Onun da aynı niyetler içinde olduğuna dair inancınızı yeniden değerlendirmeniz yararınıza olacak.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişi, gücünüzü herkesin yararına olacak şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir haksızlık mı var? hemen müdahalede bulunur, savaşırsınız. Herkesin sizin gibi bir dosta, arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünürsünüz. Bu saatlerde sizi aktif olarak her yerde görebiliriz. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, sosyal ilişkilerin canlandığı, duyguların karşılıklı olarak ifade edildiği bu saatte, isteklerinizi elde edebilecek güçtesiniz. Konuşarak, yazarak veya direkt bağlantılarda bulunarak hedefinize ulaşabilirsiniz. Bu saatte yapılacak işlerin bir hayli hızlı aktığını, geliştiğini söyleyebiliriz. Hiçbir şeyin sizi kısıtlamadığı, kendinize olan güveninizin yüksek olduğunu bilerek, acil ve önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, toplumsal konularda fikirlerinizi açıkça ifade edebilmenizi,ortaklarınızla bazı konular üzerinde görüşmenizi, size karşı çıksalar dahi asla taviz vermeden ilerlemenizi sağlıyor. Şu sıralarda sizi en fazla zorlayan konulardan biri, sadece kendi çıkarlarını düşünen kişilerin tavırlarıydı. Şimdi bu görünümle, siz de düşüncelerinizi ortaya koyabilecek güçtesiniz. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışmalarda performansın yüksek olacak. İlişkinle ilgili kimseyi dinlemeyip bildiğini okuyacaksın.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlatmak istediğiniz konuları yeniden gözden geçirmelisiniz. Aileniz ile ilgili bazı konulara çözüm bulmak size düşebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili plan yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Sorumlu olduğunuz konuların bazılarını tamamlamak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sıkışıklıklar olabilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konular, kredi, miras, nafaka, burs ve ortak gelirle ilgili konular odak noktanız olurken, aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda gerginliklere açık bir enerjiden geçtiğiniz için güç mücadelelerine girmeden enerjisi daha ılımlı bir günde diyalog geliştirmeye çalışmanız sizin için faydalı olacaktır.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacağınız kararlarda, sosyal çevrenizden daha önceden tanıdığınız kişiler size iletişim kapıları açabilir. Hem özel hayatınızda hem de ortaklaşa yapılacak işlerinizde görüşmelerinizin ve fikirlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimin, organizasyonların ve arkadaşlarınızla birlikte başlatacağınız enerjik çalışmaların keyfini çıkartmaya devam edebilirsiniz. Ancak mevcut ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili olumsuz bazı durumlar odak noktanızı oluşturabilecek hale gelmiştir. Daha önce topluma mal etmeyi düşündüğünüz bir sorumluluk projesi tekrar gündeme gelebilir ve bunun üzerinden ilerleyebilir başarı sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin geçmişte öne sürdüğünüz bir fikirle ilgili haklı olduğunuzu öne sürmeleri mümkündür.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ikili ilişkiler önem kazanmaya başlayabilirler. Bireyselliği terk edip işbirliğine, ortaklığına veya grup çalışmasına yönelebilirsiniz. Bu sayede hem daha az yorulur, hem de işlerinizi daha süratli biçimde tamamlamanız mümkündür.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 22' 05" R
Ay
Boğa
08° 00' 52" R
Merkür
Koç
21° 19' 37"
Venüs
Boğa
09° 49' 10"
Mars
Koç
05° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 06"
Satürn
Balık
17° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 45' 33"
Neptün
Balık
29° 06' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 20"
Lilith
Başak
24° 07' 54"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>